Nå vil hun sjokkere på ordentlig

Planlegger ekte lik på scenen...

VIL SJOKKERE ENDA MER: - Hun er fasinert av Gunthers arbeid og liv. Han vokste jo også opp i Tyskland, et land hun elsker, sier en kilde om Lady GaGas nye planer. Foto: All Over Press
VIL SJOKKERE ENDA MER: - Hun er fasinert av Gunthers arbeid og liv. Han vokste jo også opp i Tyskland, et land hun elsker, sier en kilde om Lady GaGas nye planer. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Popstjernen Lady GaGa (24) er ikke akkurat kjent for sitt uskyldige image. Flere ganger har hun skapt sterke reaksjoner for sitt sceneshow, sist i starten av juni da hun under en opptreden i Manchester i England, lot som om hun ble drept og spist på scenen av en gal morder.

Opptrinnet skjedde kun få timer etter at drosjesjåføren Derrick Bird (52) drepte tolv mennesker i Nord-England.

Nå har 24-åringen funnet ut hvordan hun skal gjøre showene sine enda mer sjokkerende. Ved å benytte seg av ekte lik på scenen, skriver The Sun.

Ifølge avisen skal sangeren allerede ha startet en form for samarbeid med forskeren Gunther Von Hagens, som oppbevarer døde mennesker. Den tyske doktoren er allerede kontroversiell og har skapt reaksjoner etter sine utstillinger med døde mennesker.

Nå vil altså Lady GaGa at denne mannen skal designe settet for Monster Ball-turneen hennes når de kommer til Las Vegas i marsneste år-

- Hun er fasinert av Gunthers arbeid og liv. Han vokste jo også opp i Tyskland, et land hun elsker. Han er som en filosof og har en fortid som hun blir tiltrukket av, forteller en venn av GaGa.

Ifølge kilden har de to allerede startet planleggingen av det som kan bli et mildt sagt spektakulært show neste år.

- De har snakket sammen på e-post, og hun er veldig klar for å ha dette elementet i ett av sine show. Og der passer Las Vegas perfekt, sier den ikke navngitte personen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Brøt sammen på scenen