<strong>SUKSESS:</strong> Den walisiske popstjernen hadde enorm suksess med albumet «Rockferry», men nå er hun klar for et roligere liv. Foto: All Over Press
SUKSESS: Den walisiske popstjernen hadde enorm suksess med albumet «Rockferry», men nå er hun klar for et roligere liv. Foto: All Over Press Vis mer

Nå vil hun pensjonere seg

- Hun vil ha et rolig liv og starte på nytt igjen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popstjernen Duffy, eller Aimee Anne Duffy som hun egentlig heter, er bare 26 år, men har allerede planer om å pensjonere seg, skriver The Mirror.

Ifølge den britiske tabloidavisen har stjernen fortalt venner at hun er klar for et roligere liv og få barn, gifte seg og bo på landet med rugby-kjæresten Mike Phillips.

- Hun vil ha et rolig liv og starte på nytt igjen. Duffy tjente masse penger på det første albumet og kampanjen med Cola Light, så hun er komfortabel med å ikke være i rampelyset, sier en kilde til avisen.

«Mercy»-sangerinnen har tidligere innrømmet at livet i rampelyset har satt nervene hennes i høyspenn, og har sagt at hun kanskje ikke er skapt for å være kjendis. Hun har likevel fortsatt karrieren for fansens skyld.

- Det vil være galt av meg å forsvinne. Jeg må spille for fansen. Jeg må bare huske at flesteparten av menneskene er snille, uttalte stjernen i 2008.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Stjeler Britneys stil

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer