EN GLAD 7-ÅRING: - Jeg har hatt ni fantastiske uker, og har vært mye borte - så det er klart det er en liten 7-åring her som er ganske glad, sier Ellen Arnstad om "Skal vi danse" og sønnen Alexander. Foto: Anders Myhren/Seher.no
EN GLAD 7-ÅRING: - Jeg har hatt ni fantastiske uker, og har vært mye borte - så det er klart det er en liten 7-åring her som er ganske glad, sier Ellen Arnstad om "Skal vi danse" og sønnen Alexander. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Nå vil hun lære sønnen å danse

- Jeg får lære ham noen trinn, avslører den utslåtte "Skal vi danse"-deltageren.

Se videointervjuet med Ellen Arnstad nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag var det klart for en ny runde av "Skal vi danse", og denne gangen var det Paso Doble og slowfox som sto for tur. Til slutt var det Henne-redaktør Ellen Arnstad (43) som måtte ta den tunge veien ut av konkurransen.

Men Ellen var langt fra en slagen kvinnen etter at avgjørelsen falt.

- Dette er en del av gamet, nå har det seg sånn at alle kan ende i omdans - og da er det femti-femti. Men jeg har hatt ni fantastiske uker, og har vært mye borte - så det er klart det er en liten 7-åring her som er ganske glad, sier Arnstad, som sikter til sønnen hennes, Alexander, som står ved siden av henne.

Utslått til tross: Henne-redaktøren er fornøyd med egne prestasjoner i det poulære TV 2-programmet.

- Jeg har lært denne sporten å kjenne litt, og er fornøyd med det jeg har gjort. Min viktigste dommer er dansepartneren min Lars Alexander, og vi har gjort vårt beste. I tillegg har jeg kommet meg i god form igjen etter mange år, noe skal jeg også fortsette med. Det har vært et eventyr, jeg ønsker alle de som er igjen lykke til.

43-åringens sønn Alexander har sittet ringside i salen hver eneste lørdag mamma har danset. Nå skal den utslåtte "Skal vi danse"-deltageren lære ham i hvert fall litt på gulvet hjemme i stua.

- Nå får jeg lære ham noen trinn hjemme! sier hun.

Og:

- Jeg kommer til å føle at jeg har veldig mye tid plutselig. Nei da, dette har jo vært noen uker i mitt liv dette her, og vi kunne nok klart noen uker til med trening. Men sånn ble det. Vi får ønske de andre lykke til, det er ikke gitt hvem som går videre og hvem som vinner her. Mye kan skje, mener Ellen Arnstad, som ikke er helt sikker på hva hun skal gjøre søndag morgen.

- Det blir litt uvant at jeg ikke skal pakke treningsbaggen. Men vi skal alltids finne på noe annet å gjøre, smiler hun.

"Skal vi danse" ser du på TV 2 lørdager klokka 19.30.

LES OGSÅ: - Jeg har vurdert å trekke meg 
Se videointervjuet med Ellen Arnstad her:

[obj:media:8094]