Nå vil hun ha enda større pupper

- Hun sa at hun hadde lyst til å slå legen, forteller Spencer Pratt.

NY PUPPE-PLAN: - Hun blir ikke fornøyd før de er større, forteller en kilde om Heidi Montags angivelige ønske om å gjøre brystene sine enda større enn de er. Foto: All Over Press
NY PUPPE-PLAN: - Hun blir ikke fornøyd før de er større, forteller en kilde om Heidi Montags angivelige ønske om å gjøre brystene sine enda større enn de er. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «The Hills»-stjernen Heidi Montag (23) gjennomgikk nylig over ti plastiske operasjoner på en og samme dag. Men fortsatt skal hun ikke være helt fornøyd med sin kropp.

Det er spesielt brystene Montag er lei av. De er nemlig ikke store nok. Derfor planlegger hun enda en brystoperasjon, forteller mannen hennes, Spencer Pratt (26), til det amerikanske magasinet Life & Style.

Det bekreftes også av en ikke-navngitt person.

- Hun vil gjerne gjøre det i løpet av et par måneder, og filme det til henne og Spencers nye TV-show, som de i øyeblikket prøver å selge til kanalen E! og Oxygen. Hun føler seg tvunget til å gjøre det da hun fikk hva hun ønsket seg sist hun ble operert. Hun blir ikke fornøyd før de er større, forteller kilden.

Ifølge magasinet vil TV-stjernen denne gangen høyst sannsynlig benytte seg av en plastikk-kirurg i Europa.

- Da Heidi våknet opp etter den forrige operasjonen, var hun misfornøyd med at brystene ikke var større enn de var. Hun sa at hun hadde lyst til å slå legen, bekrefter Spencer Pratt.

Ifølge Montags mann var det et besøk hos American Idol-verten Ryan Seacrest som fikk begeret til å flyte over. For tiden har Seacrest et radioprogram, og det var da Heidi var på vei inn i studioet for å gi et intervju at Seacrest i en henslengt bemerkning kommenterte at puppene hennes - de hadde jo ikke blitt store...

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Mamma så på meg som et dyr