Nå vil hun ha en eldre mann

Selena Gomez er klar for en mer moden kjæreste etter bruddet med Justin Bieber.

SEOGHØR.NO: Selv om de gjorde det slutt i 2012 har ikke Selena Gomez (21) klart å holde seg unna ekskjæresten Justin Bieber (20). De to blir stadig observert sammen, men Justin har også blitt koblet til en rekke andre skjønnheter.

Nå skal Selena være lei av Biebers ubesluttsomhet og vil heller satse på en mer moden mann.

Da hun under et radiointervju med KIIS FM fikk spørsmål om hun ville date eldre menn var svaret;

- Ja! Det hadde vært fint, ifølge Hollywoodlife.

- Jeg er 21 år gammel, så jeg burde ha en som er mellom 25 og 26, sier hun i intervjuet.

Misliker Biebers oppførsel

«Come and get it»-stjernen har også noen flere krav til en potensiell kjæreste.

- Selena vil ha en som er respektfull og har etikette og humor, skriver nettsiden og legger til at 21-åringen setter stor pris på menn med gode manerer.

Bieber har ikke akkurat vært en gentleman den siste tiden etter at han ble arrestert i Miami. Gomez skal ha rynket på nesen av eks-kjærestens skandaløse oppførsel, men har ikke klart å holde seg unna. Den siste tiden har sangeren blitt mer voksen og fått nye prioriteringer etter et opphold på rehab.

AV-OG-PÅ: I desember 2010 ble det kjent at Selena Gomez og Justin Bieber var et par. Lykken tok slutt i november 2012, men ble sammen igjen en måned senere. I januar 2013 tok forholdet nok en gang slutt, men eksene blir stadig observert sammen. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
AV-OG-PÅ: I desember 2010 ble det kjent at Selena Gomez og Justin Bieber var et par. Lykken tok slutt i november 2012, men ble sammen igjen en måned senere. I januar 2013 tok forholdet nok en gang slutt, men eksene blir stadig observert sammen. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Sparket begge foreldrene