Nå vil hun gifte seg

- De snakker om hvordan barna deres kommer til å se ut.

TIL ALTERS? Christina Ricci er hodestups forelsket i kjæresten Owen Benjamin. Foto: All Over Press
TIL ALTERS? Christina Ricci er hodestups forelsket i kjæresten Owen Benjamin. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
LOS ANGELES (Seher.no): Det kan se ut som om søte Christina Ricci (28) snart må finne frem platåskoene sine.

"Monster"-stjernen ønsker nemlig å gifte seg med komiker kjæresten sin, Owen Benjamin, som er en halv meter høyere enn henne, skriver Star magazine.

Paret traff hverandre mens de spilte inn filmen "All's Faire in Love", og skal lenge ha datet i hemmelighet før forholdet ble kjent i november i fjor.

- Christina har ønsket å gifte seg i lang tid, men hun har datet så mange svevende menn som aldri var klare for å ta det store skrittet, forteller en kilde til bladet.

Nå skal hun ha fortalt venner og familie at hun er sikker på at Owen er mannen i hennes liv, og han skal være akkurat like forelsket i henne.

- Owen har allerede fortalt henne at han vil gifte seg med henne, og nå snakker de om hvordan barna deres kommer til å se ut, sier kilden.

Dette er ikke første gang Christina blir sammen med en kollega. Tidligere har hun nemlig hatt et forhold til skuespilleren Kick Gurry som hun møtte da de spilte inn filmen "Speed Racer" i 2007.

Benjamin gjorde sin debut som filmskuespiller i "The House Bunny" tidligere i år. Her spiller han blant annet mot komikeren Anna Faris (31).

LES OGSÅ: - Ricci levde i anoreksi-helvete

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer