Paris Hilton:

- Nå vil hun få barn på egen hånd

Søker angivelig en anonym donor med ekstremt godt utseende.

ØNSKER SEG BARN: Paris Hilton ble nylig singel etter to år. Nå ønsker hun å bli gravid. Foto: NTB Scanpix
ØNSKER SEG BARN: Paris Hilton ble nylig singel etter to år. Nå ønsker hun å bli gravid. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I november kom sjokkbeskjeden om at Paris Hilton (37) og Chris Zylka (33) hadde avbrutt forlovelsen sin etter ti måneder.

Flere kilder hevdet at paret ønsket å fokusere på forskjellige ting, og kort tid etter bruddet avslørte hotellarvingen at hun bare har tid til seg selv.

Nå kan det imidlertid se ut til at hun har endret på prioriteringene sine. Tross avlyst giftermål skal 37-åringen nå ønske seg egne barn, skriver Heat Magazine, gjengitt av sørafrikanske People.

BRUDD: Paris og Chris var sammen i to år før de gikk hver til sitt. Her sammen i august. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Paris og Chris var sammen i to år før de gikk hver til sitt. Her sammen i august. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge kilder magasinet har pratet med, er Paris nå ferdig med menn. Dermed blir donor eneste løsning.

- Hun var så sikkert på at Chris var den rette, og nå føler hun at hun har gjort alt feil, sier kilden til magasinet, ifølge People.

- Sjalu

Ifølge kilden skal Paris ha ønsket seg barn lenge, og er sjalu på livet søsteren Nicky Paris (35) har fått med sin ektemann og deres to barn.

Hvis Paris bestemmer seg for å benytte seg av sæddonor, som flere hevder hun vurderer, har hun angivelig en lang liste med kvaliteter hun krever at donoren har.

- Hun søker en anonym donor som er fra en god familie, med ekstremt godt utseende og høy IQ, sier kilden, og legger til at stjernen angivelig skal gå gjennom donorlister fra hele verden for å finne den perfekte.

- Hun føler at det å være alenemor passer godt til hennes image som kvinnen som får til alt, og som ikke en trenger en mann for å lykkes, sier kilden videre.

Derfor avlyste de bryllupet

Bryllupet til Paris og Chris skulle i utgangspunktet stå i november, men i høst fortalte Paris Hilton at de hadde satt bryllupet på vent - midlertidig.

Overfor «The Talk» har hun i ettertid fortalt at hun innså at forloveden ikke var den rette for henne, ifølge E! News.

- Jeg har alltid vært besatt av Disney-fortellinger og kjærlighetshistorier, og jeg trodde dette skulle bli min lykkelige eventyrslutt. Men så innså jeg bare at det ikke var riktig avgjørelse, sa Paris, og la til:

- Jeg ønsker ham det beste. En dag vil jeg elske å gifte meg og få barn, men akkurat nå fokuserer jeg bare på meg selv og jobben min.

Saken fortsetter nedenfor.

OFFENTLIG: Paris og Chris' forhold var svært offentlig og de dukket stadig opp på rød løper sammen. Foto: NTB Scanpix
OFFENTLIG: Paris og Chris' forhold var svært offentlig og de dukket stadig opp på rød løper sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Eventyrlig forlovelse

Paris Hilton og Chris Zylka var kjærester i litt over to år og kunngjorde at de var forlovet i begynnelsen av januar i år.

- Jeg sa ja. Jeg er så lykkelig over å være forlovet med mitt livs kjærlighet. Han er min beste venn og sjelevenn. Perfekt for meg på alle måter. Så dedikert, kjærlig og snill. Jeg føler meg som verdens heldigste jente! Du er en drøm som har gått i oppfyllelse! Takk for at du viser meg at eventyr er virkelige, skrev Hilton på Instagram da forlovelsen ble kjent.

FIKK OPPMERKSOMHET: Magne Robberstad (28) var med på «Paradise Hotel» i 2013, da Paris Hilton vikarierte for Triana Iglesias som programleder i ei uke. Storsjarmøren innrømmer nå at han har fått oppmerksomhet fra Paris Hilton - nesten fem år senere. Han innrømmer også at han dro en hvit løgn om stjernemøtet på TV den gangen. Video: Marie Røssland Vis mer

Chris gikk ned på kne under parets ferieopphold i Aspen i forbindelse med nyttårshelgen, med en forlovelsesring til en verdi av hele 17 millioner kroner. Kort tid etterpå fortalte Hilton at hun planla å ha hele tre forskjellige bryllup.

Ringen skal ha vært innsatt med platina og to mindre diamanter rundt en stor 20 karats diamant, men nå spørs det nok ikke om ringen blir solgt eller lagt bort i en skuff. Hotellarvingen la også ut en rekke bilder av den svindyre ringen på Instagram, som hun senere slettet.

- De gjorde det slutt tidligere denne måneden. Forholdet deres begynte å skrante etter to år sammen. Paris kommer til å fokusere på DJ-karrieren og parfymene sine, mens Chris vil ta opp skuespillerkarrieren igjen, samt satse på kunst, fortalte en venn av paret til Just Jared da bruddet ble kjent.

LES OGSÅ: - Kan dere ikke bare bli en familie igjen?