VIL ADOPTERE: Ifølge kilder har Angelina Jolie tatt opp et gammelt ønske om å adoptere et barn fra Syria. Her sammen med fire av hennes totalt seks barn. Foto: NTB Scanpix
VIL ADOPTERE: Ifølge kilder har Angelina Jolie tatt opp et gammelt ønske om å adoptere et barn fra Syria. Her sammen med fire av hennes totalt seks barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Angelina Jolie:

Nå vil hun bli syvbarnsmor

Ifølge kilder ønsker Angelina Jolie å adoptere enda et barn. Denne gang som alenemamma.

Publisert

Sammen med sin eksmann Brad Pitt (54) har Angelina Jolie (43) de seks barna Maddox Chivan (17), Zahara Marley (13), Pax Thien (14), Shiloh Nouvel (12), Vivienne Marcheline (10) og Knox Léon (10), der de tre førstnevnte er adoptert.

I 2015, året før det tidligere ekteparet søkte om skilsmisse, startet ryktene å svirre om at det verdenskjente radarparet ønsket å adoptere enda et barn. Denne gang fra det krigsherjede landet Syria.

Den gang ble imidlertid planen satt på is, men nå ser det ut til at den 43 år gamle «Maleficent»-stjernen har satt i gang planen igjen. Denne gang alene, til tross for den pågående rettssaken om foreldreretten mot Brad Pitt.

- Brad beundrer avgjørelsen

I en årrekke har Jolie engasjert seg i Midtøsten-konflikten. Flere ganger har hun besøkt barn og voksne på flukt i regionen, i kraft av rollen sin som spesialutsending for FNs høykommissær for flyktninger.

Ifølge en kilde til Express skal Jolie alltid ha ønsket å hjelpe en foreldreløs fra det området.

VIL ADOPTERE: Angelina Jolie har engasjert seg i humanitært arbeid for FN i en årrekke. Under et av besøkene sine i Midtøsten skal stjernen ha blitt svært glad i noen syriske, foreldreløse barn. Her er Jolie fotografert i Zahle i Libanon i februar 2014, der hun møtte unge flyktninger fra borgerkrigherjede Syria. Foto: Ap
VIL ADOPTERE: Angelina Jolie har engasjert seg i humanitært arbeid for FN i en årrekke. Under et av besøkene sine i Midtøsten skal stjernen ha blitt svært glad i noen syriske, foreldreløse barn. Her er Jolie fotografert i Zahle i Libanon i februar 2014, der hun møtte unge flyktninger fra borgerkrigherjede Syria. Foto: Ap Vis mer

- Hun ser ingen grunn til hvorfor hun ikke skal gjennomføre en adopsjon alene, uttaler kilden.

Ifølge nettstedet skal heller ikke Pitt har noe imot avgjørelsen til sin tidligere kone.

- Brad beundrer det faktum at skilsmissen ikke hindrer henne fra å fullføre planen de hadde sammen. Han synes det er et dristig skritt, men han har lovet å støtte henne, sier kilden.

Kan miste foreldreretten

Selv om ønsket om enda et barn tilsynelatende står høyt for skuespillerstjernen, er det ikke sikkert at adopsjonsdrømmen kan gå i oppfyllelse av den grunn.

Da sjokknyheten om at Angelina Jolie og Brad Pitt skulle skilles ble kjent, var det Jolie som fikk omsorgsretten for deres seks barn.

Likevel har det ikke gått knirkefritt når det gjelder å komme frem til en enighet rundt detaljene i fordelingen av barna.

I rettsdokumenter som nettstedet The Blast fikk tilgang til i juni, står det at Jolie kan miste foreldreretten dersom hun ikke lar barna tilbringe mer tid sammen med sin far.

MØTTE JENS: NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg og Angelina Jolie, spesialutsending for FNs høykommissær for flyktninger, holder felles pressekonferanse for å diskutere hva som kan gjøres for å forhindre seksualisert vold mot kvinner i konfliktområder. Video: NTB Scanpix Vis mer Vis mer

Det står blant annet at det er skadelig for dem å ikke ha et forhold til faren, og hvor viktig det er at samtlige av barna har et sunt og sterkt forhold til både mor og far.

Dommeren har blant annet bedt Jolie om å arrangere en telefonsamtale med barna og deres leger for at barna skal bli forklart at «retten har bestemt at hver enkelt av dem er trygg sammen med sin far».

Det var i 2016 at Brad Pitt ble anklaget for barnemishandling etter en hendelse om bord på et privatfly. Saken ble senere henlagt, og «Fury»-stjernen renvasket.

Åpen om alkoholproblemer

I våres skrev E! Online at det tidligere ekteparet ikke er offisielt skilt ennå, og at de begge skal være frustrerte over at de fremdeles ikke har kommet frem til en enighet.

Både Brad Pitt og Angelina Jolie har vært ordknappe i møte med mediene etter den tunge tiden, men de begge har lettet på sløret et par ganger.

I mai i fjor fortalte Brad Pitt at de seks barna er det han verdsetter mest i livet.

Saken fortsetter nedenfor.

MED BARNA: Her er Brad Pitt sammen med barna i 2011. Foto: Polaris
MED BARNA: Her er Brad Pitt sammen med barna i 2011. Foto: Polaris Vis mer

- Barn er alt. Barna er livet mitt. De tar alt fokus, som de alltid burde, uttalte han til nyhetsbyrået AP.

I tiden etter bruddet har skuespilleren også vært åpen om sitt alkoholforbruk, og har innrømmer at drikkingen ble et stort problem for ham.

- Helt ærlig, så kunne jeg drikke en russer under bordet med hans egen vodka. Jeg var profesjonell. Jeg var god, sa han i et intervju med GQ Style.

Videre fortalte Brad selv at han har kuttet ut alkoholen.

Tøff tid

Angelina Jolie snakket om skilsmissen for første gang i februar i fjor. I et intervju med BBC beskrev hun perioden som vært tung.

- Jeg vil ikke si så mye om det, bortsett fra at det har vært en veldig vanskelig tid. Vi er en familie, og vil alltid være det. Vi kommer oss gjennom dette og blir forhåpentligvis sterkere som familie av det, sa Hollywood-stjernen den gang.

I likhet med eksen, utdypet hun at hennes hovedfokus er barna.

- Mange andre går gjennom dette, også min familie ... Vi har alle vært gjennom en tøff tid. Fokuset mitt er på barna. Vi er og vil alltid forbli en familie. Jeg ser etter en måte dette kan gjøre oss sterkere som familie på, sa hun, ifølge People.

Pitt og Jolie, kalt «Brangelina», møtte hverandre i 2005 under filminnspillingen av «Mr. & Mrs. Smith», og forlovet seg i 2012.

LES OGSÅ: Bli med hjem til Kylie Jenner og Travis Scott

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer