Nå vil hun bli mamma igjen!

Men supermodellen sverger til hypnose før familien utvides.

TIL HYPNOSE: - Kate vet veldig godt at hun røyker og drikker mye. Derfor har hun oppsøkt en therapeut for å bryte disse vanene, sier en kilde om Kate Moss' ønske om å bli mamma igjen. Foto: Stella Pictures
TIL HYPNOSE: - Kate vet veldig godt at hun røyker og drikker mye. Derfor har hun oppsøkt en therapeut for å bryte disse vanene, sier en kilde om Kate Moss' ønske om å bli mamma igjen. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Supermodellen Kate Moss (36) er stadig i vinden. Denne gangen er intet unntak, nå skriver nemlig The Sun at 36-åringen har begynt til hypnose fordi hun igjen vil bli gravid.
 
- Kate vet veldig godt at hun røyker og drikker mye. Derfor har hun oppsøkt en therapeut for å bryte disse vanene, sier en kilde til den engelske svisen.
 
Årsaken skal altså være at Kate og kjæresten, Kills-gitaristen JamieHince, ønsker seg barn. Og hvis det skal skje, innser Moss nå at hun må tilvenne seg et helt annet levesett.

- Jamie er klart for å starte familie og Kate vet at hun må bekjempe vanene sine før hun blir gravid igjen. Hun er svært fornøyd med hypnosen så langt, og har allerede begynt å se resultater, forteller kilden.
 
Supermodellens datter, Lila (7), skal, ifølge The Sun, ha hintet frampå med at hun ønsker seg en liten lekekamerat i huset. Jamie skal også ha gjort det klart at han ville elsket å bli pappa.

- Kate vil ha et nytt barn, men første steg for henne er å kutte ut de dårlige vanene, sier den ikke-navngitte personen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Takker nakenhet for suksessen