BLIR ARTIST: Anka avslører til Aftonbladet at hun drømmer om å samarbeide med den svenske stjerneprodusenten Max Martin. Foto: Scanpix
BLIR ARTIST: Anka avslører til Aftonbladet at hun drømmer om å samarbeide med den svenske stjerneprodusenten Max Martin. Foto: ScanpixVis mer

Nå vil hun bli artist

Anna Anka vil gå i ektemannens fotspor.

SEHER.NO: Anna Anka (38) har på kort tid blitt på alles lepper etter at hun lot seg følge av et svensk kamerateam til serien "Svenske Hollywoodfruer".

Anka er gift med den kanadiske smørsangeren og låtskriveren Paul Anka (68) - som står bak hitlåter som Frank Sinatras "My way" - og hun har flere ganger uttalt at hun ser på konerollen sin som en heltidsjobb.

Nå avslører svenske Aftonbladet at Anka ønsker å gå i ektemannens fotspor og bli artist, og at plateselskapet Universal allerede skal ha vist interesse for 38-åringen.


- Musikk har alltid vært en passion. Dersom jeg kan styre livet mitt i den retningen, hadde det vært veldig kult. På et tidspunkt var jeg inne på tanken på å flytte til Nashville og lage countrymusikk. Men planene ble endret da jeg ble gravid, forteller Anka til Aftonbladet.

Anna Anka - som er kjent for å være perfeksjonist - har også planen klar for hvem hun vil jobbe med, nemlig ingen ringere enn den svenske stjerneprodusenten Max Martin.

- Jeg har sagt til dem at jeg synes han er flink. Jeg elsker det han har gjort. Kanskje han kunne samarbeide med Paul, foreslår hun til den svenske avisen.
 
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Anka slutter som svenske