BLE SELV ADOPTERT: Anna Anka ble selv adoptert til Sverige da hun var tre og et halvt år gammel. Nå vurderer hun bli adoptivmor selv. Foto: STELLA PICTURES
BLE SELV ADOPTERT: Anna Anka ble selv adoptert til Sverige da hun var tre og et halvt år gammel. Nå vurderer hun bli adoptivmor selv. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Nå vil hun adoptere

- Jeg må jo gjøre som de andre kjendisene, sier Anna Anka.

SEHER.NO:  Den svenske Hollywood-fruen Anna Anka frykter ikke sin nye tilværelse som alenemor, når hun har fullført skilmsissen fra popartisten Paul Anka.

I en bortklipt scene fra serien «Svenske Hollywoodfruer» - som ligger ute på nettsidene til avisen Aftonbladet (ekstern lenke) - sier 38-åringen at hun tenker på å utvide barneflokken.


- Jeg har faktisk tenkt på å adoptere noen unger. Jeg er kjendis og må jo gjøre som alle andre gjør, sier Anna Anka i en samtale med en venninne.

Anna har fra før sønnen Ethan (4) med Paul Anka og datteren Ellie (8) fra et annet forhold.

Realitystjernen har imidlertid ennå ikke bestemt seg for hvor hennes første adoptivbarn eventuelt skal komme fra.

- Kanskje det blir fra Polen, det har jo vært mye snakk om at jeg er derfra, selv om jeg aldri har sett noen papirer på det, sier Anna Anka, som bodde på barnehjem før hun selv ble adoptert til Sverige som treåring.

kun har snakket gjennom sin advokat.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!   


LES OGSÅ: - Jeg kommer til å bli en rik bitch