Nå vil hun adoptere igjen

Angelinas familieplaner skal ha skapt splid i forholdet til ektemannen.

KLAR FOR FLERE BARN: Angelina Jolie og Brad Pitt har tre adopterte og tre biologiske barn. Nå ønsker Angelina Jolie å utvide ungeflokken nok en gang, denne gangen uten ektemannen. Her med sønnene Knox og Maddox.   Foto: Splash News
KLAR FOR FLERE BARN: Angelina Jolie og Brad Pitt har tre adopterte og tre biologiske barn. Nå ønsker Angelina Jolie å utvide ungeflokken nok en gang, denne gangen uten ektemannen. Her med sønnene Knox og Maddox. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Bruddet mellom Brad Pitt (52) og Angelina Jolie (41) slo ned som en bombe i forrige uke. Paret har lenge vært svært samstemte og sammen med sine seks barn virket de som den perfekte familie.

Men seks barn skal ikke ha vært nok for Angelina, som lenge skal ha ønsket å adoptere ytterligere ett barn fra krigsherjede Syria.

Nettstedet Radaronline skriver at dette skapte problemer mellom henne og ektemannen, som syntes de hadde nok barn.

- Det var et stort problem og påvirket dem negativt i nesten tre år, sier en kilde nær paret.

BRUDD: Angelina og Brad ble sammen i 2005 og giftet seg i 2014. I midten av september ble bruddet kjent.  Foto: wenn.com
BRUDD: Angelina og Brad ble sammen i 2005 og giftet seg i 2014. I midten av september ble bruddet kjent. Foto: wenn.com Vis mer

- Brad fokuserte på karrieren sin og ønsket å gjøre familielivet mer stabilt, mens Angie var fast bestemt på å presse seg selv til bristepunktet på alle områder.

Frykter for barna

De siste årene har Angelinas veldedige prosjekter blitt mye viktigere for henne enn filmkarrieren. Jolie er FN-ambassadør og har tatt med barna til konfliktområder verden rundt.

ENGASJERT: Jolie reiser stadig verden rundt for å kjempe for barns rettigheter. Her besøker hun en syrisk flyktningleir i Jordan i begynnelsen av september.  Foto: Afp
ENGASJERT: Jolie reiser stadig verden rundt for å kjempe for barns rettigheter. Her besøker hun en syrisk flyktningleir i Jordan i begynnelsen av september. Foto: Afp Vis mer

Brad skal ha likt dette svært dårlig og ment at hun satte barnas liv i fare.

- Angelina klarer ikke å roe seg ned, men Brad er desperat etter å få orden på sitt eget liv og barnas liv nå, sier den samme kilden.

Angelina derimot vil fortsatt reise verden rundt å hjelpe vanskeligstilte kvinner og barn.

- Hun vil reise rundt, adoptere flere barn og på en eller annen måte fortsatt lage filmer, sier kilden.

Selv om det når er slutt på ekteskapet, stopper ikke det «Tomb Raider»-stjernens drøm om en større ungeflokk. I 2002 adopterte hun sitt første barn, Maddox, fra Kambodsja da han var syv måneder gammel. Hun var på den tiden gift med Billy Bob Thornton, og ble alenemor da ekteskapet tok slutt året etter.

Da hun adopterte datteren Zahara i 2006 var hun i et forhold med Pitt, men gjorde det klart at hun adopterte jenta alene. Senere adopterte også Brad Zahara.

Rammet av utrorykter

Men det er ikke bare barna superstjernene har kranglet om. Kort tid etter at nyheten om skilsmissen ble avslørt i media, ble Brad Pitt rammet av tøffe beskyldninger om utroskap.

FULL OMSORGSRETT: Skuespilleren ønsker full omsorgsrett for parets seks barn.  Foto: Xposure
FULL OMSORGSRETT: Skuespilleren ønsker full omsorgsrett for parets seks barn. Foto: Xposure Vis mer

Flere medier hevdet årsaken til bruddet var at Angelina fant ut at Brad har vært utro mot henne med den franske skuespilleren Marion Cotillard (40) som han spiller mot i den romantiske thrilleren «Allied».

- Han er går gjennom en vanvittig midtlivskrise og Angie er drittlei. Hun leide inn en privatetterforsker fordi hun hadde en følelse av at han koste seg med Marion på settet bak ryggen hennes, og det viser seg at slik var det også. Det var siste dråpe, forteller en kilde til Page Six.

Cotillard har siden benektet utroryktene, og avslørte samtidig at hun venter sitt andre barn med ektemannen Guillame Canet.

AFFÆRE?: Det blir hevdet at Brad hadde en affære med sin filmkollega Marion Cotillard. De to spiller sammen i den nye thrilleren «Allied».  Foto: Splash News
AFFÆRE?: Det blir hevdet at Brad hadde en affære med sin filmkollega Marion Cotillard. De to spiller sammen i den nye thrilleren «Allied». Foto: Splash News Vis mer

Tredje skilsmisse

I 2004 forlot Brad sin daværende kone, Jennifer Aniston (47), til fordel for Angelina etter at han forelsket seg i henne på settet til «Mr. og Mrs. Smith». De hadde da vært gift i fem år.

Dette blir Angelinas tredje skilsmisse.

Hun har også vært gift med skuespillerne Billy Bob Thornton (61) fra 2000 til 2003, og Johnny Lee Miller (43) fra 1996 til 1999.

LES OGSÅ: Slik deler de milliardformuen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer