Nå vil Hefner (88) ha barn med Crystal (28)

Playboy-kongen Hugh Hefner ønsker å stifte familie med sin 60 år yngre kone.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Playboy-gründer Hugh Hefner (88) har i alle år omringet seg med vakre, unge blondiner. Det kom derfor ikke som en stor overraskelse da han i desember 2012 giftet seg med den 60 år yngre modellen Crystal Harris (28), men at paret nå skal være klare for å stifte familie vekker oppsikt.

- Crystal er desperat etter å få barn med Hugh. Hun synes det er den vakreste måten hun kan vise sin kjærlighet på, sier en kilde til Daily Star.

Yngre enn flere av stebarna

Hefner har tidligere vært gift to ganger. Fra 1949 til 1959 med Mildred Williams og fra 1989 til 2010 med Kimberley Conrad. Han fikk to barn med begge eks-konene sine.

FORELSKET: - Det er fantastisk å være gift med Hef, sier Crystal Harris.  Foto: REX/Richard Young/All Over Press
FORELSKET: - Det er fantastisk å være gift med Hef, sier Crystal Harris. Foto: REX/Richard Young/All Over Press Vis mer

Crystal er bare noen få år eldre enn ektemannens yngste barn Cooper (24) og Marston (23). Nå er altså «Hef» klar for en ny runde med bleieskift på Playboy Mansion.

- Hef insisterer på at han fortsatt er mann for jobben og forteller familie og venner at han er klar for det. Han vil vise folk at alder ikke er noen hindring.

88-åringen har alltid insistert på at han fortsatt er svært aktiv mellom laknene og har tatt for seg av de lettkledde modellene som har vist formene i magasinet hans.

- Har ligget med over 1000 kvinner


Hefner har mistet tellingen, men anslo i fjor at han hadde hygget seg med over 1000 damer.

- Hvordan skal jeg kunne vite antallet? Det er i alle fall over tusen stykker. Jeg var aldri utro mens jeg var gift, men jeg tok igjen for alt da jeg hadde mulighet, har han tidligere sagt til bladet Esquire.

Nyttårsaften giftet 88-åringen seg med Crystal. Hefner og Harris forlovet seg for første gang i desember 2010, men bare fem dager før de skulle giftet seg i juni 2011 avlyste hun bryllupet.

KLAR FOR BARN: Hugh og Crystal har flere hunder sammen, men skal nå være klare for å stifte familie.  Foto: Stella Pictures
KLAR FOR BARN: Hugh og Crystal har flere hunder sammen, men skal nå være klare for å stifte familie. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: - Rart at pappas kjærester er yngre enn meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer