Evana Lynch:

Nå vil «Harry Potter»-stjernen starte et nytt liv

Vi kjenner henne aller best som «Luna Lovegood», eller «Lulla Lunekjær». Nå ønsker stjernen å utfordre seg selv. 

ANNERLEDES: Evanna Lynch har blitt 25 år gammel. Nå ønsker stjernen å utfordre seg selv. Foto: NTB scanpix 
ANNERLEDES: Evanna Lynch har blitt 25 år gammel. Nå ønsker stjernen å utfordre seg selv. Foto: NTB scanpix  Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(SEOGHØR.NO): Evanna Lynch (25) beskriver seg selv som annerledes fra da hun ble castet til rollen som Luna Lovegood i de fire siste Harry Potter filmene.

Etter å ha danket ut 15 000 andre jenter på audition er hun noe som forfatteren J.K Rowling beskriver som «perfekt for rollen». Likevel har det vært så godt som stille for stjernen etter den siste filmen i 2011.

Lynch søker usikkerhet for å fyre opp kreativiteten. Foto: NTB scanpix
Lynch søker usikkerhet for å fyre opp kreativiteten. Foto: NTB scanpix Vis mer

– Jeg er annerledes nå, og trenger å utfordre meg selv til å skape noe annet – ut fra den jeg er i dag, sier Evanna Lynch.

Evanna som kun var 16 år da hun fikk rollen, har nå blitt 25 år gammel.

Skuespilleren forteller hvordan hun i årene etterpå har levd av «Harry Potter» filmene, men at hun har bestemt seg for å komme seg ut av komfortsonen og videre:

– Noen ganger gir livet deg en lett vei som demper appetitten din for å jakte på drømmene dine, og du blir hemmet av frykt for hva som venter deg utenfor komfortsonen og sikkerheten det gir, sier Lynch.

- Jeg tror jeg trenger usikkerheten for å fyre opp en rakett under min redde lille kunstnerrumpe.

Tre nye bøker

FORFATTER: J.K Rowlig skal trolig fortrylle fansen inn i det magiske universet i flere bøker. Foto: NTB scanpix
FORFATTER: J.K Rowlig skal trolig fortrylle fansen inn i det magiske universet i flere bøker. Foto: NTB scanpix Vis mer

Da den siste Harry Potter filmen hadde premiere i 2011 var det en rekke fans som trodde det var siste glimt inn i det magiske universet. Den gang ei.

En rekke medier har det siste halve året meldt at det omsider skal komme ytterlige tre nye bøker.

Ryktene oppstod etter at et teaterstykket «Harry Potter and the Cursed Child»så dagens lys. Stykket slo alle salgsrekorder da den kom ut.

J.K Rowling har foreløpig ikke kommentert påstandene om de tre nye bøkene.

Skuespillerkarrierer

Flere av skuespillerne ble virkelig satt på kartet i Hollywood etter suksessen med «Harry Potter»-filmene.

Daniel Radcliffe (27) som spilte selveste Harry Potter, har gjort seg bemerket i en rekke filmer.

Blant annet har han jobbet sammen med «Mad Men»-stjernen Jon Hamm i tv-serien «A Young Doctor's Notebook», i tillegg til at han har hatt stemmen til karakteren «Diggs» i «The Simpsons».

Saken fortsetter under bildet.

HOLLYWOOD-STJERNER: «Harry Potter« gav Emma og Daniel en god start på en suksessrik skuespillerkarriere. De har begge gjort seg bemerket i Hollywood. Foto: NTB scanpix
HOLLYWOOD-STJERNER: «Harry Potter« gav Emma og Daniel en god start på en suksessrik skuespillerkarriere. De har begge gjort seg bemerket i Hollywood. Foto: NTB scanpix Vis merEmma Watson (26) var kun 11 år gammel da hun slo gjennom som Hermine Grang. Hun har i likehet med Daniel gjort seg bemerket og karrieren hennes har de siste årene satt fart.

I januar delte Watson en svært gledelig nyhet med fansen, da det ble kjent at hun tar hun steget over til Disney, og til rollen som Belle i «Skjønnheten og udyret». Filmen har premiere i mars.

Viste seg toppløs

REGRESSION: Emma Watson har tatt for seg ulike roller i løpet av sin karriere. Her sammen med motspiller Ethan Wawk i «Regression» i 2015. Foto: NTB scanpix
REGRESSION: Emma Watson har tatt for seg ulike roller i løpet av sin karriere. Her sammen med motspiller Ethan Wawk i «Regression» i 2015. Foto: NTB scanpix Vis mer

Watson hadde spilt uskyldig i åtte filmer og har i ettertid takket ja til andre type roller.

Da filmen «Regression» hadde premiere i 2015 viste Watson seg toppløs for første gang, og følte seg komfortabel med det.

- Jeg brukte mesteparten av livet mitt på å overbevise alle om at jeg var en kjedelig person, slik at pressen ikke skulle være interessert i meg. Jeg trengte tid alene, sier hun og fortsetter:

- Nå som jeg er 25 år føler jeg meg endelig komfortabel med meg selv.

Les også: Katy Perry overrasket Orlando Bloom på 40-årsdagen
Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer