Nå vil han rydde opp på sykehjem

Eyvind Hellstrøm åpner for ny TV-serie etter rystende oppdagelser.

VARSLER KAMP MOT INSTITUSJONSMAT: Eyvind Hellstrøm er denne høsten aktuell med TV-serien «Hellstrøm rydder opp - hjemme», hvor han besøker norske hjem. Men nå vurderer han en ny serie hvor han tar for seg institusjonsmat. Foto: TV3
VARSLER KAMP MOT INSTITUSJONSMAT: Eyvind Hellstrøm er denne høsten aktuell med TV-serien «Hellstrøm rydder opp - hjemme», hvor han besøker norske hjem. Men nå vurderer han en ny serie hvor han tar for seg institusjonsmat. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Eyvind Hellstrøm nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Mesterkokken Eyvind Hellstrøm (62) har tidligere satt en rekke norske restaurantsjefer i skole på TV3 og gjør denne høsten det samme med privatpersoner i serien «Hellstrøm rydder opp - hjemme» på samme kanal.

Men til Seher.no avslører den tidligere Bagatelle-sjefen at han allerede har tenkt tanken på å lage en ny serie, hvor han vil forbedre maten på institusjoner som sykehjem og sykehus.

- Uten at det er konkretisert, så er det mye dårlig mat på institusjoner rundt omkring, enten det er sykehus, sykehjem eller fengsler. Med en gang det blir institusjonell mat, så blir det dårlig.

I fredagens VG anmelder Hellstrøm sammen med to andre matkjennere maten fra flere fengsler og sykehjem, og kjøkkensjefen legger ikke skjul på at han synes de fleste rettene er mildt sagt skuffende.

- Det gir meg ingen glede å slakte denne maten. Det gjør meg bare trist når jeg tenker på stakkarene som skal spise dette hver dag.

- Dette ser ut som oppkast er Hellstrøms kommentar til en av rettene.

Mesterkokken sier til VG at han tror det ikke er umulig å heve standarden på maten i de norske institusjonene.

- God institusjonsmat er fullt mulig. Jeg spiste bedre enn dette i militæret, sier Hellstrøm.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De har satt det litt på spissen[obj:media:9922]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer