SLITEN? Lindsay Lohan så ikke ut til å være i sin beste form da hun var i retten i Beverly Hills på fredag... Foto: All Over Press
SLITEN? Lindsay Lohan så ikke ut til å være i sin beste form da hun var i retten i Beverly Hills på fredag... Foto: All Over PressVis mer

Nå vil han redde Lindsay

- Jeg vet jeg kommer til å bli siktet for kidnapping.

SEHER.NO: I 2007 ble partyjenta Lindsay Lohan (23) dømt til å gjennomgå en rekke informasjonsmøter etter å ha kjørt bil påvirket av både alkohol og kokain.

Ettersom "Freaky Friday"-skuespilleren ikke har møtt opp på alle møtene, måtte hun fredag møte i retten  - hvor det ble bestemt at hun nå får et år ekstra på å gjennomføre alkoholundervisningen sin.

Lindsays far, Michael Lohan, skal være svært skuffet over dommerens avgjørelse, og mener datteren burde blitt sendt direkte på rehab igjen, skriver x17online.

Michael Lohan har vært svært bekymret for datteren, etter at hun nylig sjokkerte hele kjendispressen da hun dukket opp på Paris Fashion Week tynn og tilsynelatende svak med krithvit hud og spredte blåmerker.

Kort tid etter gikk han ut og hevdet at datteren var avhengig av reseptbelagte medisiner, og at han nå frykter for 23-åringens liv.

Nå vil han ta saken i egne hender, skriver x17online.

- Jeg skal møte dommeren denne uken. Jeg fatter ikke at de ikke ikke doptestet henne da hun var i retten. Hvis jeg ikke får bli vergen hennes, tar jeg henne med meg til et hemmelig sted og får skikk på henne selv. Men jeg vet jeg kommer til å bli siktet for kidnapping, sier den frustrerte faren til nettstedet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Her bryter tyvene seg inn hos Lindsay