BLE DEPRIMERT: Kevin Federline og Britney Spears' skilsmisse i 2006, var én av grunnene til at Kevin ble deprimert. Nå er han lykkelig igjen. Foto: All Over Press
BLE DEPRIMERT: Kevin Federline og Britney Spears' skilsmisse i 2006, var én av grunnene til at Kevin ble deprimert. Nå er han lykkelig igjen. Foto: All Over PressVis mer

Nå vil han gifte seg igjen

- Jeg vil bare være glad, forteller Kevin Federline.

SEHER.NO:  Superstjernen Britney Spears' (28) eks-mann Kevin Federline (31), som for tiden er sammen med den tidligere Volleyballstjernen Victoria Prince, har ikke gitt opp ekteskapet - selv om skilsmissen med Britney førte til depresjoner, som igjen førte til at han la på seg mange kilo.

- Alt er mulig. Om jeg vil gifte meg igjen? Definitivt! sier han til radiomannen Ryan Seacrest i programmet hans mandag.

Skilsmissen fra Britney Spears satte altså spor. Men ikke mer enn at han gjerne prøver seg på ny.

- Jeg vil bare være glad. Og akkurat nå er jeg virkelig det. Victoria er en fantastisk person, hun er helt utrolig, forteller han.

Federline var gift med Britney i to år, og skilsmissen i 2006 var én av grunnene til at han gikk inn i en depresjonsperiode.

- Det var en kombinasjon av flere ting. Det jeg forsøker å si er at alle vet hva som skjedde med meg og Britney. Men jeg vil ikke påstå at det var den utløsende faktoren. Dårlig selvfølelse var nok hovedårsaken til depresjonen, har han tidligere uttalt.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Jeg er kronisk deprimert