GLAD: - Dere er glade for at jeg er glad, ikke sant? spurte Robbie Williams publikum da han var gjest i "Loose Women" på ITV. Der avslørte han at han snart kan komme til å fri til kjæresten, Ayda Field. Foto: STELLA PICTURES
GLAD: - Dere er glade for at jeg er glad, ikke sant? spurte Robbie Williams publikum da han var gjest i "Loose Women" på ITV. Der avslørte han at han snart kan komme til å fri til kjæresten, Ayda Field. Foto: STELLA PICTURESVis mer

Nå vil han fri til kjæresten

- Det kan være på trappene, innrømmer superstjernen.

SEHER.NO: Søndag fikk Mark Owen (37) endelig sin Emma Ferguson (33). Nå ser det unektelig ut som at Take That-kollega Robbie Williams snart får oppleve det samme. Superstjernen innrømmer nemlig at han for tiden samler mot til å fri til kjæresten, skuespilleren Ayda Field, som han har vært sammen med siden januar 2007.

Det var da han var gjest i ITVs "Loose Women" at artisten avslørte at det kan skje noe om ikke så altfor lenge.

- Det kan hende. Det kan være på trappene, sa Williams.

Svaret hans ble møtt med stor applaus fra salen.

- Dere er glade for at jeg er glad, ikke sant? utbrøt sa den noe munnrappe artisten.

Williams la ikke skjul på at Mark Owens bryllup var "absolutt helt fantastisk". Problemet var bare at han like etterpå innrømmet at han ikke hadde vært der - til tross for ryktene om at han reiste dit i en privat jet.

Ifølge "Bodies"-sangeren er kjæresten hans klar for barn allerede nå. Selv vil han derimot ha litt mer tid med henne alene før de binder seg til å oppdra et barn.

- Hun vil ha barn med en gang, men vi trenger litt mer av å stå opp klokka 12.30, legge oss klokka fire om natten - og bare kose oss, fortalte Robbie Williams i intervjuet.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
LES OGSÅ: - Ja, vi skal gifte oss