Nå vil han bli internasjonal stjerne

- Jeg mener denne låten har skikkelig hitpotensial, sier Atle Pettersen.

HAR X-FAKTOR?: Atle Pettersen kom på andreplass i X-Factor i 2010. Marion Ravn, som selv har opplevd stor internasjonal suksess, var en av dommerne Foto: Stella Pictures
HAR X-FAKTOR?: Atle Pettersen kom på andreplass i X-Factor i 2010. Marion Ravn, som selv har opplevd stor internasjonal suksess, var en av dommerne Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Rex og Atle Pettersens nye video til låta «Amazing» nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Skal vi Danse-vinner Atle Pettersen spiller i disse dagen inn en ny plate. Den har han ambisjoner med…
 
I går hadde Atle Pettersen (23) og det norske stjernehåpet Rex Ajieh (20) premiere på sin nye låt Amazing – som du kan se nederst i denne saken.
 
- Jeg mener denne låten har skikkelig hitpotensial. Den setter seg virkelig på hjernen, sier Atle til Se og Hør.
 
I den anledning videopremieren kom Atle med en aldri så liten avsløring. Ikke bare vender han tilbake til sine røtter som rocker, men han har store planer for fremtiden.
 
- For tiden er jeg i studio og spiller inn en ny plate som forhåpentligvis kommer ut sensommers. Jeg har funnet tilbake til rockeren i meg, forteller han.
 
- Skriver du låtene dine selv, nå?
 
- Ja, jeg gjør det. Det blir engelsk tekst på alle låtene på den kommende platen. Så jeg vil jo satse utenfor Norges grenser med dette. Det er det som er drømmen, avslører Atle.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Atle: - Må regne med homorykter


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer