Nå vil de slanke ham

Britneys ekskjæreste tilbudt millioner for å fronte slankefirma.

NY HVERDAG: Federline har brukt de siste månedene på å passe barna mens ekskona, Britney Spears, har vært på turné rundt om i verden. Foto: Stella Pictures
NY HVERDAG: Federline har brukt de siste månedene på å passe barna mens ekskona, Britney Spears, har vært på turné rundt om i verden. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Britney Spears (27) eksmann, Kevin Federline, var tidligere en topptrent danser, men i det siste har han vist seg fra en litt fyldigere side, noe som ikke har gått ubemerket hen i den internasjonale kjendispressen.

Nå skal slankefirmet EP-2 ha tilbudt Federline over 15 millioner kroner for å fronte et slankeprodukt for dem.

En representant for firmaet bekrefter at de forsøker å få til en avtale med den tidligere danseren.

- Ja, vi prøver å gjøre en avtale med ham, men ingenting en bekreftet ennå, sier representanten til RadarOnline.com, ifølge Daily News.

Men ifølge nettstedet skal Federline allerede ha startet en på slankekur, da han har blitt bedt om å gå ned noen kilo i forkant av sitt nye realityprogram for VH1. Programmet skal etter ryktene handle om han, kjæresten Victoria Prince og barna Sean Preston og Jayden James, som han har sammen med Britney Spears.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Toppløs-smell for Britney

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer