FUNNET TONEN: Hanne Krogh og dansepartner Asmund Grinaker vil samarbeide om musikk etter at dansen er over. Foto: Seher.no
FUNNET TONEN: Hanne Krogh og dansepartner Asmund Grinaker vil samarbeide om musikk etter at dansen er over. Foto: Seher.noVis mer

Nå vil de lage musikk sammen

Hanne og dansepartner Asmund ødelegger treninga med prat. Se video!

Se videoreportasjen nederst saken!

SEHER.NO: Få dager før fredagens sending av "Skal vi danse" på TV2 frykter Hanne Krogh først og fremst seg selv, deretter konkurrentene Tore André Flo og Lene Alexandra Øien.

- Min største konkurrent på fredag er meg! Det er bare meg selv jeg kan gjøre noe med. Så har jeg sagt at Flo er en utfordring. Han har jo bevist at han kan takle brasilianere før, sier Hanne Krogh leende til Seher.nos videoreporter. 

Deltagerne skal i kveld danse den brasilianske dansen samba, og Hanne sikter selvfølgelig til at Flo scorte mot Brasil i en legendarisk og avgjørende kamp i Fotball-VM i 1998.

Lenes domene
Blant de kvinnelige deltagerne tror hun Lene Alexandra har et stort fortrinn i kveld.

- Jeg har en følelse av at dette er Lene Alexandras domene. Jeg gleder meg til å se henne danse samba, sier hun.

Ifølge bettingselskaper er det Hanne og Asmund som ligger dårligst an foran fredagens sending

Men det er en opplagt Hanne Krogh som sammen med dansepartneren Asmund Grinaker møter Seher utenfor øvingslokalene.

- Det sier jeg til alle dere der ute, at får du noen gang tilbud om å bli med i Skal vi danse, si JA. Det er mye morsommere enn du kan forestille deg at det er, sier Hanne overstrømmende.

Musikalsk samarbeid
Både hun og Asmund sprudler og det er ingen tvil om at disse to har funnet en ny venn, og kanskje til og med en framtidig samarbeidspartner.

- Det er utrolig gøy hvor mye likt vi tenker om ting, og hvor mye felles vi egentlig har, forteller Asmund som også er musiker.

Nå har han klart å fenge Hanne med noe av låtmaterialet han har laget.

Hannes nye plate ble utsatt i høst, og det er hun glad for nå siden hun får mulighet til å ta med noen sanger av Asmund også.

- Jeg er uhyre glad for den avgjørelsen, sier Hanne.

- Han lager så vakker musikk. Han skriver utrolig melodiøst og er veldig stilsikker, har hun tidligere sagt til avisen Hadeland.

Danseparet forteller til avisen at de har lik musikksmak og lik humor, og ryker du ut i kveld har de likevel planen klar:

- Hvis vi ryker ut, setter vi oss ned og skriver musikk.

Se hele videointervjuet under:

[obj:media:6928]