VIL PÅ TV: Både David og Victoria skal ha oppsøkt hjelp for å lære seg å overbevise det amerikanse TV-publikummet. Foto: All Over Press
VIL PÅ TV: Både David og Victoria skal ha oppsøkt hjelp for å lære seg å overbevise det amerikanse TV-publikummet. Foto: All Over PressVis mer

Nå vil de bli TV-stjerner

Hollywoodparet tar privatkurs for å oppfylle drømmen.

SEHER.NO: Den britiske fotballproffen David Beckham har allerede begynt å tenke på hva han skal gjøre når han legger fotballen på hylla, og det er nettopp derfor han har bestemt seg for å ta et kurs for å forbedre stemmen og aksenten, skriver ContactMusic.

Ifølge nettstedet er det Daily Star som hevder at David blant annet har et ønske om å lære seg å snakke dypere og mer behagelig, ettersom han tror det vil hjelpe han å få jobb på TV-skjermen når sportskarrieren er over.
 
- David er interessert i å begynne å jobbe med TV etter at han legger opp, mest sannsynlig etter neste VM. Han har utseendet og kunnskapen, men vet at stemmen hans trenger å jobbes med, sier kilden.
 
Tideligere i sommer skal Victoria Beckham (35) ha gjennomført et kurs i mimikk og stemmebruk før hun skulle tre inn i rollen som dommer i talentshowet "American Idol" i USA.

- Hun ville framstå på best mulig måte på "American Idol", så hun tok noen privattimer på hvordan hun skulle uttale ord ordentlig og hvordan hun skulle ha passende ansiktsuttrykk, sier kilden.

Victoria er godt kjent for sin seriøse og sværtmoteriktige fremtoning, og det er sjelden fotballfruen avbildes med etsmil om munnen, men nå skal hun ha valgt å gjøre noe med nettopp dét.
- Victoria er kjent for den strenge munnen sin, men hun innrømmet at hun villebefri seg fra den i forkant av TV-showet for å framstå som mer menneskelig, avslører kilden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Sjokkerte med sin tynne kropp