BESØKER ETIOPIA: Angelina Jolie og Brad Pitt skal snart besøke Etiopias hovedstad Addis Abeba, men årsaken til reisen er foreløpig ikke kjent. Foto: AP
BESØKER ETIOPIA: Angelina Jolie og Brad Pitt skal snart besøke Etiopias hovedstad Addis Abeba, men årsaken til reisen er foreløpig ikke kjent. Foto: APVis mer

Nå vil de adoptere - igjen!

Superparet skal ha funnet sitt syvende barn i Afrika.


SEHER.NO: Skuespillerparet Angelina Jolie (33) og Brad Pitt (45) er klare for å adoptere igjen. Ifølge flere medier har de nå funnet sitt syvende barn - en liten jente fra Afrika.

Det er avisen Grazia og svenske Aftonbladet som kan fortelle via en kilde tett på superparet at de to skal ha funnet fram til en to år gammel pike fra Nordøst-Afrika.

- De har sett bilder av jenta, og har bestemt seg for å adoptere, sier kilden.

I tillegg blir det opplyst at Brad og Angelina snart ventes til Etiopias hovedsted Addis Abeba for å besøke den AIDS-klinikken som de opprettet etter å ha adoptert datteren Zahara i 2005. Fortsatt er det derimot uklart om deres nye lille pike befinner seg nettopp der, eller om de bare ønsker å besøke stedet.

- Angelina får et såkalt kick av å redde barn og deretter gi det liv - som barnet aldri i livet ville fått ellers. Og et barn til vil ikke endre mye i det jublende "kaos" de allerede lever i, forteller kilden til Grazia.

33 år gamle Jolie og 45 år gamle Pitt har fra før av Maddox (7), Pax (5), Zahara (4), Shiloh (2), samt tvillingene Knox og Vivienne på bare seks måneder.

Legene har advart Angelina mot selv å bli gravid igjen. Årsaken er at det oppstod visse problemer under fødselen av tvillingene, og legene frykter at en ny fødsel kan bli direkte livstruende for skuespillerstjernen.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Det Angelina gjorde var ikke kult