MEKTIGE VENNER: Tom Cruise og David Beckham fant tonen da familien Beckham bodde i USA. Her er de på basketballkamp med sønnene Connor Cruise og Brooklyn Beckham (med ryggen til). Nå kan Tom sørge for at kameraten returnerer til Hollywood. I alle fall Foto: All Over Press
MEKTIGE VENNER: Tom Cruise og David Beckham fant tonen da familien Beckham bodde i USA. Her er de på basketballkamp med sønnene Connor Cruise og Brooklyn Beckham (med ryggen til). Nå kan Tom sørge for at kameraten returnerer til Hollywood. I alle fall Foto: All Over PressVis mer

Nå vil Beckham bli filmstjerne

Og fotballhelten skal få hjelp av Tom Cruise.

SEOGHØR.NO: David Beckham (38) la tidligere i år fotballstøvlene på hylla, men han har ingen planer om gå arbeidsledig. Nå vil nemlig ryktene ha det til at moteikonet og ballartisten går med en skuespiller i magen.

- Han har alltid drømt om å spille inn actionfilmer! avslører en bekjent til National Enquirer.

Og drømmen kan bli virkelighet for David. Da han og familien bodde i Los Angeles, ble han nemlig god venn med Hollywood-tungvekteren Tom Cruise (50). Filmstjerneplanene skal ha blitt grundig diskutert allerede da.

- Tom lovte å skaffe ham roller! fortsetter ukebladets kilde.

Beckham har allerede et berømt fjes, etter utallige reklamekampanjer og storspill i fotballklubbene Manchester United, Real Madrid og LA Galaxy. Selv skal han ifølge Enquirers fortrolige være svært fornøyd med timingen for et karriéreskifte:

- Han føler seg fortsatt ung og fresh nok til å få attraktive roller!

Hvilke filmer som kan flotte seg med den beømte briten på plakaten er fortsatt i det blå, men Tom Cruises planlagte «Mission: Impossible 5» skal være en het kandidat.

Les også: Moskva-Marit liker ikke Moskva