Bella Thorne:

Nå vil barnestjernen date jenter

Disney-stjernen åpner opp om seksualiteten.

BIFIL: Bella Thorne har tidligere bekreftet at hun liker både gutter og jenter. I et nytt intervju med Harper's Bazaar letter hun på sløret om sin egen legning. Her avbildet under et intervju i forbindelse med TV-serien «Famous in Love». Foto: NTB Scanpix
BIFIL: Bella Thorne har tidligere bekreftet at hun liker både gutter og jenter. I et nytt intervju med Harper's Bazaar letter hun på sløret om sin egen legning. Her avbildet under et intervju i forbindelse med TV-serien «Famous in Love». Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): I fjor ble Disney-skuespiller Bella Thorne (19) hyppig omtalt i flere internasjonale medier da hun kom ut av skapet.

Dette i form av et enkelt «ja» på Twitter, da en fan spurte 19-åringen rett ut om hun var bifil.

Det korte svaret kom etter at skuespilleren annonserte at det var slutt mellom henne og fotballspilleren Gregg Sulkin.

This is how I sleep at night...including the wig 😂@harpersbazaarus #humpday

Et innlegg delt av BELLA (@bellathorne)

Ifølge People skal fansen ha satt spørsmålstegn ved Bellas legning, etter at det angivelig dukket opp bilder av 19-åringen, der hun kysset en annen jente.

Nå åpner stjernen opp om legningen sin for første gang.

Interessert i jenter

Det er i et nytt intervju med magasinet Harper's Bazaar, at barnestjernen forteller at hun liker jenter.

- Jeg har gjort forskjellige ting med jenter, men jeg vil faktisk date en jente, sier skuespilleren.

Bella forklarer videre at hun tidvis har vanskeligheter med å forstå om jenter er interesserte i henne på romantisk vis - eller om de bare vil være hennes nye venninne.

EKSKJÆRESTE: Bella Thorne avbildet med ekskjæreste og fotballspiller Gregg Sulkun i juni i fjor. Foto: NTB Scanpix.
EKSKJÆRESTE: Bella Thorne avbildet med ekskjæreste og fotballspiller Gregg Sulkun i juni i fjor. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Jeg klarer ikke å skille om en jente prøver seg på meg, eller om hun bare vil være venner. Og jeg vil ikke flørte med en jente om hun tror at vi bare er venner. Hva om jeg kysser en jente, og hun bare: «Oi da, jeg ser på deg som en venn, jeg kan ikke tro at du krysset den grensen». Jeg er forvirret over hva jenter ønsker fra meg, sier hun.

- Dra til helvete

På bildene i magasinet ligger skuespilleren tilsynelatende naken under et laken. Hun er kledd opp som Marilyn Monroe, med rød leppestift og blond parykk.

FANS: Bella Thorne hilser på fansen før et intervju med Extra TV i fjor sommer . Foto: NTB Scanpix
FANS: Bella Thorne hilser på fansen før et intervju med Extra TV i fjor sommer . Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dermed kan det se ut til at Bella prøver å kvitte seg med stempelet som barnestjerne. I likhet med mange før henne.

Da hun stilte opp for herremagasinet Playboy i fjor sommer, var 19-åringen imidlertid langt mer påkledd.

Dette var i den perioden der magasinet ikke publiserte nakenbilder, så fotografiene er relativt uskyldige. Dermed var det selve intervjuet som fikk mest oppmerksomhet.

Spesielt snakket barnestjernen om hvordan sosiale medier preget hverdagen hennes, og om hvordan hun taklet kritikk fra såkalte «haters».

- Jeg er ikke lei sosiale medier - jeg forstår det - men folk liker gjerne å kommentere at imaget mitt er for «edgy», at jeg er for «edgy», og de forteller meg gjerne hvordan jeg bør se ut. Det er mye «gjør ditten, gjør datten». Til dem sier jeg bare: «Dra til helvete», sa hun blant annet.

Dysletisk forfatter

Bella Thorne har tidligere åpnet opp om hun sliter med dysleksi. I et intervju med SheKnows i 2013, var hun tydelig på at diagnosen ikke har vært et hinder for henne. Hun har nemlig skrevet tre bøker.

- Jeg ville vise andre barn at «hvis jeg er dyslektiker, og jeg kan skrive tre bøker, så kan du også klare det», sa hun og fortsatte:

- Jeg bryr meg ikke om hva slags funksjonshemning du har, eller hva du ikke kan gjøre. Men hvis jeg kan klare det, så kan du klare det også, sa hun den gang.

For den yngre garde er Bella best kjent fra «Shake It Up» og «Magikerne på Waverly Place», som begge gikk på Disney Chanel. Skuespilleren er for tiden aktuell i TV-serien «Famous in Love», der hun spiller hovedrollen som August Roch.

LES OGSÅ: OL-Nancy har hatt seks spontanaborter