Nå vil alle ha henne i bikini

Karrieren til Christiano Ronaldos kjæreste, Irina Shayk, skyter i været. Se de nye bildene!

MÅ DELE PÅ KJÆRESTEN: Fotballspilleren Cristiano Ronaldo må forberede seg på å se mindre til kjæresten Irina Shayk, etter at hennes modell-karriere har eksplodert de siste månedene. Foto: Stella Pictures
MÅ DELE PÅ KJÆRESTEN: Fotballspilleren Cristiano Ronaldo må forberede seg på å se mindre til kjæresten Irina Shayk, etter at hennes modell-karriere har eksplodert de siste månedene. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Irinas nye bikinibilder nederst i artikkelen!

SEHER.NO:
Den russiske modellen Irina Shayk var best kjent som kjæresten til fotballspilleren Cristiano Ronaldo, helt til hun i februar ble utvalgt til pryde den prestisjetunge forsiden i badedrakt-utgaven av bladet Sports Illustrated.

Nå har 25-åringens karriere eksplodert, og Irina kan velge og vrake i gullkantete reklameoppdrag.

Det foreløpig siste klesmerket som har åpnet sjekkheftet for å sikre seg Irinas underskrift, er badedrakt-produsenten Luli Fama.

Irina la ikke skjul på at hun stortrives med sin nye berømmelse, da hun tidligere i år ble intervjuet av talkshow-verten David Letterman.

- Vi kan bruke mange timer på å fotografere 15-20 bikinier om dagen på steder det tar lang tid å reise til. Det er slitsomt, men veldig moro, så jeg koser meg, sa hun.

Se Irinas nye bikinibilder nederst i artikkelen!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Fridde og fikk ja på Valentindagen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer