FORELSKA: Se og Hør møtte Vendela Kirsebom som for første gang ga et svar på spørsmål om forholdet mellom henne og Petter Pilgaard. Hør hva hun svarer når hun får spørsmål om hun er forelsket i Pilgaard. Video: Video: Trond Stensåsen / Se og Hør Vis mer

Linni om Petter og Vendela:

- Nå venter jeg spent på bryllupet

Dette mener «Farmen»-kollegene om det mye omtalte kjærlighetsforholdet.

Publisert

Petter Pilgaard (37) og Vendela Kirsebom (50) har omsider gått god for romansespekulasjonene som har herjet den siste tida, etter flerfoldige oppslag i Se og Hør.

I dagens utgave av ukebladet velger paret, som traff hverandre under innspillingen av «Farmen kjendis» i fjor sommer, å bekrefte at de faktisk er blitt kjærester - etter flere måneder med utydelige svar.

Det har på langt nær ikke vært like udefinerbart for «Farmen»-kollega Leif Einar Lothe, bedre kjent som Lothepus (47).

Saken fortsetter under bildet.

NÆRE VENNER: Leif Einar Lothe, alias Lothepus ønsker Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom all lykke til. Her avbildet sammen med duoen i Østbanehallen i Oslo, i forbindelse med Gullruten-nominasjonene. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
NÆRE VENNER: Leif Einar Lothe, alias Lothepus ønsker Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom all lykke til. Her avbildet sammen med duoen i Østbanehallen i Oslo, i forbindelse med Gullruten-nominasjonene. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

- Aldri tredje hjul på vogna

Han knyttet nære bånd til både Pilgaard og Kirsebom under innspillingen, og har, naturlig nok, visst om forholdet en god stund.

- Ja, jeg har visst det lenge, vi har jo hengt mye sammen. Jeg har likevel fått inntrykk av at følelsene dem imellom har kommet i etterkant av «Farmen kjendis», sier Lothe til Dagbladet.

- Blir du tredje hjulet på vogna framover nå, da?

- Jeg blir aldri tredje hjulet på vogna, det kan de bare glemme. Det er jeg som styrer vogna, humrer han, og legger til:

- Man jeg må jo ønske dem lykke til, da! Går det så går det. Går det til helvete, så går det til helvete.

Ville ikke ha kjæreste

Forholdet mellom Pilgaard og Kirsebom er heller ikke ukjent for Linni Meister (31), som entret tv-gården som såkalt «Farmen»-utfordrer.

- Jeg har visst det en stund, og er veldig glad på deres vegne. Nå venter jeg spent på bryllupet, og håper Lothepus og jeg kan være brudepiker sammen, sier Meister.

VIL VÆRE BRUDEPIKE: - Jeg er glad på deres vegne. Foto: Alex Iversen / TV 2
VIL VÆRE BRUDEPIKE: - Jeg er glad på deres vegne. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Petter Pilgaard har ved flere anledninger gitt uttrykk for at han trives best som singel, seinest i et intervju med Dagbladet i januar. TV-profil Tore Petterson (37) var imidlertid aldri i tvil om at Pilgaard - en dag - ville gi opp singeltilværelsen.

- Vi hadde en del samtaler om dette inne på gården, hvor han nettopp ga uttrykk for at han klarte seg helt fint uten kjæreste. Du vet, man finner kjærligheten når man minst venter det, sier Petterson.

- Tenkte du noen gang på det selv, inne på gården, at Petter og Vendela ville ende opp sammen?

- Nei, ikke der og da. Det var større sjangs for at jeg og Lothepus ville ende opp sammen, spøker Petterson.

- Fortjener hverandre

Og apropos spøk:

- Jeg trodde faktisk ikke helt på det i begynnelsen. De har brukt lang tid på å finne ut av dette, og jeg synes det er veldig, veldig koselig. Jeg er veldig glad i begge to, så nå har de å behandle hverandre bra, sier 37-åringen.

Lotto-vertinne Ingeborg Myhre (42) var heller ikke helt sikker på hva hun skulle tro da ryktene først dukket opp. Nå er derimot ikke overrasket.

- Jeg hadde ikke sett det for meg, men de fortjener virkelig hverandre. Begge er veldig fine mennesker, og jeg er veldig glad for å høre at de er blitt kjærester.

Saken fortsetter under bildet.

- VELDIG FORELSKET: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har lenge gitt uttrykk for at de er mer enn bare venner. Her er de avbildet med svømmer og modell Lavrans Solli. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
- VELDIG FORELSKET: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom har lenge gitt uttrykk for at de er mer enn bare venner. Her er de avbildet med svømmer og modell Lavrans Solli. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

- Vanskelig å skjule

Vendela Kirsebom (50) og Petter Pilgaard (37) har i flere måneder ikke lagt skjul på at de har funnet en veldig god tone etter at de møtte hverandre i «Farmen kjendis».

I april poserte duoen på Se og hørs forside med overskriften «veldig forelsket». Samme måned var de to også til stede da deres gode venn «Lothepus», hadde konsert med bandet sitt i Oslo.

Under årets «Gullruten»-utdeling i Bergen delte Pilgaard og Kirsebom flere kyss foran kamera da de ble fanget inn av programmets «kiss cam».

«Det er vanskelig å skjule følelser, og nå kjennes det både godt og riktig å bekrefte at Petter og jeg er et par. Takk for alle støttende lykkeønskninger jeg har fått. Klem», skrev Kirsebom på sin Facebook-profil tidligere i dag.

PÅ FERIE: Se og Hør møtte «Farmen Kjendis»-duoen under oppholdet på den spanske øya. Video: Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: Disse er klare for «Hver gang vi møtes»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer