SANG JULEN INN: Robinson-kvintetten Julianna Skartland, Tom Andre Tveitan, Ine Amundsen, Britt Carin Jonassen og Christopher Soltvedt tok i desember på seg nisseluer for å synge julen inn med Seher.no. Foto: Anders Myhren, Seher.no
SANG JULEN INN: Robinson-kvintetten Julianna Skartland, Tom Andre Tveitan, Ine Amundsen, Britt Carin Jonassen og Christopher Soltvedt tok i desember på seg nisseluer for å synge julen inn med Seher.no. Foto: Anders Myhren, Seher.noVis mer

- Nå venter jeg bare på ribba

Robinson-Tommen spiser julemat året rundt...

SEHER.NO: Årets Robinson-vinner Tom Andre Tveitan (38) hadde i motsetning til mange av konkurrentene  ikke problemer med å leve uten mat på TV3s reality-øy.

En del av suksessen takker han norsk julemat for. I vårmånedene før avreise til Robinson-øya spiste nemlig så mye ribbe og annen fet mat han kunne for å bygge opp reserver til konkurransen begynte.

- Jeg avslutta med ribbe før jeg reiste ned til Robinson, og ser fram til å ta den igjen nå. Det er grisegodt, sa han da han møtte opp for å bli med på Seher.nos store julevideo med reality-kolleger.

Tommen avslører at det også er han som tar på seg nissedrakt når pakkene skal deles ut til døtrene Andrea (3) og Natahile (13).

Men en av pakkene til døtrene er allerede røpet på forhånd.

- Jeg lovet dem en tur til Syden hvis jeg vant, så nå blir det vinterferie på et varmt sted, smilte han til Seher.no etter finalen mot Britt Carin Jonassen.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Robinson-Ine koblet til Big Brother-stjerne

Se og hør mer om Robinson-stjernenes juleplaner her:

[obj:media:7340]