LYKKELIG GRAVID: - Celine håper nå bare på en sunn graviditet. Hun håpet på ett barn, men nyheten om at vi får to gjør oss bare dobbelt så lykkelige, sier Celin Dions ektemann og manager, René Angelil. Foto: All Over Press
LYKKELIG GRAVID: - Celine håper nå bare på en sunn graviditet. Hun håpet på ett barn, men nyheten om at vi får to gjør oss bare dobbelt så lykkelige, sier Celin Dions ektemann og manager, René Angelil. Foto: All Over Press Vis mer

Nå venter hun tvillinger!

- Vi er i ekstase, jubler superparet.

Publisert
SEHER.NO: Céline Dions (42) drøm om å utvide familien er i ferd med å bli en realitet. Nå er sangerinnen gravid med tvillinger, etter blant annet å ha prøvd akupunktur i håp om igjen å bli gravid. Det bekrefter hennes talsperson, Kim Jakwerth, til People.


Dion, som fra før av er mamma til ni år gamle René-Charles, er 14 uker på vei. Tvillingenes kjønn vil bli gjort kjent for 42-åringen neste måned, melder nettstedet.

- Vi er i ekstase. Celine håper nå bare på en sunn graviditet. Hun håpet på ett barn, men nyheten om at vi får to gjør oss bare dobbelt så lykkelige, forteller ektemann og manager, René Angelil.

I fjor ble det kjent at Dion måtte spontanabortere kun ti dager etter at det ble kjent at hun var gravid for andre gang.

- Hun og ektemannen Rene forsøker fortsatt å få barn, men akkurat nå er hun ikke gravid, sa en kilde nær familien den gang.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.  


Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected] , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!
 
LES OGSÅ: Egget var frosset ned i åtte år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer