Amy Schumer:

Nå venter hun sitt første barn

Avslører nyheten på Instagram.

GRAVID: Den amerikanske komiken Amy Schumer er gravid. Det avslører hun via Instagram. Her sammen med ektemannen, Foto: NTB Scanpix
GRAVID: Den amerikanske komiken Amy Schumer er gravid. Det avslører hun via Instagram. Her sammen med ektemannen, Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den amerikanske komikeren Amy Schumer venter sitt første barn med ektemannen Chris Fisher.

Kunngjøringen gjøres på noe originalt vis. Nyheten kommer nemlig fram i et Instagram-innlegg hos forfatteren Jessica Yellin.

- Jeg er gravid (Amy Schumer), heter det på et skjermbilde fra notater-appen til iPhone.

Amy Schumer henviser også til Yellins kunngjøring på Instagram. Komikeren har lagt ut et bilde, der hun har redigert inn hodene til seg selv og ektemannen på det som egentlig er et bilde av prins Harry og hertuginne Meghan - sistnevnte er som kjent også gravid.

Schumer og ektemannen bekreftet først sitt forhold i februar på Ellen DeGeneres 60-årsfest, der hun la ut bilder fra en fotoboks av seg selv og Fisher som kysser.

View this post on Instagram

Yup

A post shared by @ amyschumer on

Bare noen dager seinere ble det kjent at paret hadde giftet seg. Ifølge People ga de hverandre sitt ja i Malibu i midten av februar foran en rekke av sine venner, deriblant Jennifer Aniston, Jake Gyllenhaal, Jennifer Lawrence, Larry David og David Spade. Rundt 80 gjester var til stede.

Kom som et sjokk

Ryktene om at Schumer hadde funnet kjærligheten med Fisher begynte å svirre i november. Ifølge E! News ble duoen først observert sammen under en middag i New York.

Foruten å jobbe som kjøkkensjef, har komikerens ektemann skrevet kokeboken «Beetlebung Farm Cookbook». Ifølge Daily Mail tok Chris over gården Beetlebung i Massachusetts i 2010; en gård som har vært i drift siden 1961. Fisher er komikerens første kjæreste etter bruddet med møbelsnekkeren Ben Hanisch i mai i fjor.