Nå venter flere sjokkavsløringer

Angelina Jolies privatliv brettes ut i ny bok.

TRØBBE I PARADIS? Journalisten og forfatteren Ian Halperin hevder at ekteskapet mellom Jolie og Pitt ikke bare er en dans på roser. Foto: All Over Press
TRØBBE I PARADIS? Journalisten og forfatteren Ian Halperin hevder at ekteskapet mellom Jolie og Pitt ikke bare er en dans på roser. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Nylig ble det kjent at flere pikante avsløringer rundt Hollywood-skuespillerinnen Angelina Jolies (34) sexliv er på vei, som følge av forfatteren Andrew Mortons nye biografi om stjernen.

Morton hevder blant annet at Jolie som 16-åring lå med morens kjæreste, og nå ventes det flere sjokkavsløringer rundt 34-åringen, ettersom det i starten av desember kommer nok en bok om privatlivet hennes.

Journalisten Ian Halperin - som tidligere har skrevet en bestselger-biografi om avdøde Michael Jackson - har skrevet boken "Brangelina Exposes", som han hevder kommer til å avsløre en hel del om superstjernens liv.

Halperin lover blant annet at boken vil avsløre hvordan Jolie og ektemannen "klarer å manipulere offentligheten til å tro at alt er glamorøst rundt dem, noe som i virkeligheten ikke stemmer", kommer det fram i en pressemelding, ifølge Us Magazine.

Jolie lever i dag familielivet med Hollywood-kjekkasen Brad Pitt (45) og deres seks barn, men forfatteren hevder at boken vil avsløre at familielivet  - som på utsiden av mange kan oppfattes som svært idyllisk - under overflaten skjuler mye.

"Jolies personlige livsstilsvalg påvirker ikke bare den voksende familien hennes, men valgene er også grunnen til seriøse og potensielle spenninger mellom henne og Pitt - som ikke vil kunne repareres" skriver Halperin i pressemeldingen, ifølge Us Magazine.

Forfatteren kommer også til å avsløre den egentlige grunnen til at Pitts ekteskap med Jennifer Aniston tok slutt, og vil i tillegg til å ta for seg Angelina Jolies mye omtalte fortid, med fokus på både heroin-misbruk, sex og det vanskelige forholdet til faren.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ: Aktuell som morder fra Selbu