Kenza Zouiten gravid:

Nå venter de sitt første barn

Den svenske toppbloggeren Kenza er gravid.

ENORM GLEDE: Kenza Zouiten Subosic (27) og ektemannen Aleks Subosic har lenge slitt med å få barn. Nå røper førstnevnte at hun er gravid. Foto: NTB Scanpix
ENORM GLEDE: Kenza Zouiten Subosic (27) og ektemannen Aleks Subosic har lenge slitt med å få barn. Nå røper førstnevnte at hun er gravid. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bloggeren Kenza Zouiten Subosic (27) og ektemannen Aleks Subosic venter sitt første barn sammen.

Den gledelige - og etterlengtede - nyheten avslører førstnevnte selv på sin Instagram-profil.

- Vi er så glade og takknemlige for å endelig kunne fortelle at vi venter et lite mirakel, som kommer til verden til sommeren, dersom alt går bra. Ord kan ikke beskrive hvor mye kjærlighet vi allerede har for denne lille personen, skriver hun.

Paret, som giftet seg i fjor sommer, har selv fortalt åpenhjertig om at de nærmest hadde gitt opp håpet om å få barn. Kenza har nemlig slitt med å bli gravid.

- Vi ga aldri opp, vi mistet ikke håpet og sluttet aldri å kjempe for drømmen vår, skriver bloggeren, som videre forteller at hun ble gravid på naturlig vis - like før hun egentlig skulle ha sitt tredje forsøk med prøverørsbefruktning.

Mistet faren

Babynyheten kommer akkurat ett år etter at bloggeren opplevde den store sorgen ved å miste sin far.

«På lørdag sovnet min pappa inn, vi trodde at vi hadde mer tid igjen, men han fikk en infeksjon og var klar for å forlate oss. Det hele gikk veldig fort og pappa hadde det ikke vondt», skrev Kenza i et åpenhjertig innlegg den gang.

Saken fortsetter under:

Hun delte også et bilde på sin Instagram-profil, der faren hennes holder henne i armene sine den gang hun var spedbarn.

«Han har det ikke vondt lenger, jeg håper han er glad. Hvil i fred Baba, vi ses snart igjen», var noe av det hun skrev til bildet.

Kenza regnes som en av Sveriges største bloggere, og har drevet bloggen sin i over ti år med over en million lesere i uka og 1,7 millioner følgere på sin Instagram-profil. Hun har også vunnet priser for sitt arbeid.

LES OGSÅ: Røper overgrep etter 25 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer