- Nå veier jeg det samme som da jeg var tenåring

Lisa Marie Presley har lagt om livsstilen totalt de par siste årene.

STOR FORANDRING: De siste par årene har Lisa Marie Presley gått ned mange kilo. Her (t.v) er hun avbildet i oktober 2013, mens bildet til høyre er tatt i november 2010. Foto: Stella Pictures
STOR FORANDRING: De siste par årene har Lisa Marie Presley gått ned mange kilo. Her (t.v) er hun avbildet i oktober 2013, mens bildet til høyre er tatt i november 2010. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Artist og den avdøde rockekongen Elvis' datter, Lisa Marie Presley (46), er svært fornøyd med seg selv for tiden.

Da hun skulle på turné i 2012, bestemte hun seg for å legge om livsstilen etter en tung periode - og dét har hun ikke angret på.

- Nå veier jeg det samme som da jeg var tenåring. Jeg elsker hvordan klærne mine sitter som støpt akkurat nå, sier hun i et intervju med People.

Hemmeligheten bak stjernens vektnedgang er et kosthold bestående av økologisk og ren mat, der kylling, fisk, grønnsaker, nøtter, frukt, mandelmelk og ferske juicer er gjengangere. I tillegg tar hun en halvtimes spaserturer jevnlig og bedriver lett vektløfting.

I likhet med mange andre som er kostholdsbevisste, passer 46-åringen på karbohydratene.

- Jeg spiste nettopp avocado med fetaost på et stykke toast, og litt spinat. I går kveld spiste jeg grønnsakscurry med kylling. Jeg passer på risen, selvsagt. Jeg spiser en håndfull av det, forteller hun People.

Ville ikke ende som Elvis

Riktignok er det en fordel å holde seg i form når man turnerer som artist. Men også 46-åringens røtter hadde en finger med i livsstilsendringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer