- Nå veier jeg det samme som da jeg var tenåring

Lisa Marie Presley har lagt om livsstilen totalt de par siste årene.

STOR FORANDRING: De siste par årene har Lisa Marie Presley gått ned mange kilo. Her (t.v) er hun avbildet i oktober 2013, mens bildet til høyre er tatt i november 2010. Foto: Stella Pictures
STOR FORANDRING: De siste par årene har Lisa Marie Presley gått ned mange kilo. Her (t.v) er hun avbildet i oktober 2013, mens bildet til høyre er tatt i november 2010. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Artist og den avdøde rockekongen Elvis' datter, Lisa Marie Presley (46), er svært fornøyd med seg selv for tiden.

Da hun skulle på turné i 2012, bestemte hun seg for å legge om livsstilen etter en tung periode - og dét har hun ikke angret på.

- Nå veier jeg det samme som da jeg var tenåring. Jeg elsker hvordan klærne mine sitter som støpt akkurat nå, sier hun i et intervju med People.

Hemmeligheten bak stjernens vektnedgang er et kosthold bestående av økologisk og ren mat, der kylling, fisk, grønnsaker, nøtter, frukt, mandelmelk og ferske juicer er gjengangere. I tillegg tar hun en halvtimes spaserturer jevnlig og bedriver lett vektløfting.

SPREK: Firebarnsmoren så svært slank ut da hun opptrådte på South by Southwest-festivalen i Austin, Texas nylig. Foto: Splash News/All Over Press
SPREK: Firebarnsmoren så svært slank ut da hun opptrådte på South by Southwest-festivalen i Austin, Texas nylig. Foto: Splash News/All Over Press Vis mer

I likhet med mange andre som er kostholdsbevisste, passer 46-åringen på karbohydratene.

- Jeg spiste nettopp avocado med fetaost på et stykke toast, og litt spinat. I går kveld spiste jeg grønnsakscurry med kylling. Jeg passer på risen, selvsagt. Jeg spiser en håndfull av det, forteller hun People.

Ville ikke ende som Elvis

Riktignok er det en fordel å holde seg i form når man turnerer som artist. Men også 46-åringens røtter hadde en finger med i livsstilsendringen.

Lisa Maries berømte far døde i 1977, i en alder av bare 42 år. Elvis veide nesten 110 kilo da han døde, og selv om narkotiske stoffer var involvert, var dødsårsaken trolig et massivt hjerteinfarkt.

- Med tanke på familiehistorien; farssiden min er svært usunn og har kortere levetid, mens morssiden min er supersunn med lange livsløp, så visste jeg ikke helt hvilken side jeg ville lande på.

- Så jeg sa til meg selv «Okay, jeg skal være på den sikre siden og prøve å være så sunn som mulig», forklarer Lisa Marie Presley i intervjuet.

Lisa Marie Presley er i dag gift med gitaristen og produsenten sin Michael Lockwood (52), som hun har tvillingdøtrene Harper Vivienne Ann (5) og Finley Aaron Love (5) med. Barna sørger også for at hun stadig holder seg i aktivitet.

TILBAKE TIL FORTIDEN: Lise Marie sier at hun i dag har fått tilbake tenåringsvekten sin. Her i en sylslank 1995-utgave, avbildet sammen med Michael Jackson i L.A. Foto: Stella Pictures
TILBAKE TIL FORTIDEN: Lise Marie sier at hun i dag har fått tilbake tenåringsvekten sin. Her i en sylslank 1995-utgave, avbildet sammen med Michael Jackson i L.A. Foto: Stella Pictures Vis mer

Tidligere har hun vært gift med musiker Danny Keough (49), som hun fikk datteren Riley (24) - tidligere koblet til Robert Pattinson - og sønnen Benjamin (21) med.

Få måneder etter skilsmissen i 1994 giftet hun seg med popkongen Michael Jackson. Paret skiltes etter et par år, men prøvde i lang tid å få forholdet til å fungere igjen.

I 2002 giftet hun seg med filmstjernen Nicolas Cage (50), men han søkte om skilsmisse etter knappe 108 dagers ekteskap.

LES OGSÅ: Elvis Presleys datter blir sauebonde