KREFTSYK?: Kilder skal ha det til at Michael Jackson har fått ondartet hudkreft.  Foto: All Over Press
KREFTSYK?: Kilder skal ha det til at Michael Jackson har fått ondartet hudkreft. Foto: All Over PressVis mer

Nå veier han under 57 kilo!

Michael Jackson frykter kreft...

SEHER.NO: Det har de siste månedene vært spekulert i om popkonge Michael Jackson (50) kommer til å måtte avlyse sin planlagte "comeback"-turné på Londons O2 Arena i sommer.

Årsaken er at popstjernen angivelig skal ha fått ondartet hudkreft og nå må gjennomgå intens behandling.

Jackson skal ha tatt nyheten om kreftsykdommen svært dårlig, og ifølge venner og kjente har han nå brutt totalt sammen, skrivwer The Sun.

Popstjernen skal blant annet ha sluttet å spise ordentlig, og veier nå under 57 kilo. Årsaken er at han tror en eventuell vektøkning vil minske sjansene for å overleve sykdommen.

Dermed tillater han seg kun ett måltid om dagen.

- Michael har en fobi mot å bli tjukk. Han vil ikke legge på seg i det hele tatt. Det er ikke sunt for ham, for han veier under 57 kilo nå. Men han er svært bestemt på at han kun skal spise én gang om dagen, og at det er nok mat for ham. Han har blitt svært tynn og skjør, forteller en kilde til den britiske avisen.

Jackson skal allerede ha gått gjennom svært smertefull behandling for å få fjernet den ondartede kreften, og mandag var han nok en gang på konsultasjon på sin faste klinikk i Beverly Hills.

I tillegg til frykten for å legge på seg, skal popkongen være livredd for at en eventuell cellegift-behandling vil kunne føre til at nesten hans faller av, men ifølge kilder er det fortsatt ikke behov for den typen behandling.

Nå fryktes det at popkongen ikke er sterk nok til å gjennomføre den planlagte comeback-turneen. Jackson skal allerede ha avlyst fire av konsertene.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Nå skal han fetes opp!