Nå veier han bare 45 kilo

Den dødssyke superstjernen skal også være fullstendig blakk.

SYK OG TYNN: Dennis Hopper ligger dødssyk med prostatakreft, og veier kun 45 kilo. Foto: All Over Press
SYK OG TYNN: Dennis Hopper ligger dødssyk med prostatakreft, og veier kun 45 kilo. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Superstjernen Dennis Hopper (73) ligger dødssyk med prostatakreft, samtidig som han kjemper en bitter skilsmissestrid. Som om ikke det skulle være nok er 73-åringen nå også fullstendig blakk. Det viser dokumenter som kjendisnettstedet TMZ sitter på.

Det var i januar i år at det ble kjent at Hoppers kreft har spredt seg til andre deler av kroppen. Skuespilleren leverte også inn søknaden om skilsmisse. Men bråket mellom "Easy Rider"-stjernen og kona fortsetter likevel med uforminsket styrke.

Victoria Duffy, kvinnen som giftet seg med Hopper for 14 år siden, fikk ilagt besøksforbud da mannen anså at oppførselen hennes påvirket helsen hans på en negativ måte.


I de nye rettsdokumentene fra skilsmissen avsløres det at Hoppers sykdomstilstand har blitt ytterligere forverret og at han i øyeblikket veier bare 45 kilo. I tillegg er han altså blakk, ifølge det amerikanske nettstedet.

Skuespillerens revisor understreker derimot at inntektene de siste årene først og fremst har kommet fra framtidige filmroller, noe som har endret seg etter at Hopper fikk kreft. 

Victoria Duffy, 73-åringens blivende eks-kone, mener noe helt annet. Hun hevder nemlig at Hopper har massevis av penger, først og fremst gjennom diverse kunstverdier.

Paret er for øvrig også i kamp om foreldreretten til deres seks år gamle datter, Galen.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Kjørt til sykehus i all hast