TA ANSVAR: "Sherlock Holmes"-stjernen Jude Law har ifølge News Of The World sagt seg villig til å møte datteren han har fått med en tidligere elskerinne etter bønn fra eks-kona Sadie Frost. Foto: Stella Pictures
TA ANSVAR: "Sherlock Holmes"-stjernen Jude Law har ifølge News Of The World sagt seg villig til å møte datteren han har fått med en tidligere elskerinne etter bønn fra eks-kona Sadie Frost. Foto: Stella PicturesVis mer

Nå vedkjenner han seg datteren

Eks-kona ba Jude Law ta ansvar for kjærlighetsbarnet.

SEHER.NO: "Sherlock Holmes"-stjernen Jude Law (37) har ligget lavt i terrenget etter at en DNA-test i oktober avslørte at han var faren til modellen Samantha Burkes nyfødte datter Sophia.

Men etter å ha blitt overtalt av sin familie og eks-kona Sadie Frost - som han har tre barn med - har nå Jude snudd på hælen, ifølge News Of The World.

Venner av Samantha Burke sier til avisa at modellen - som hadde en to uker lang affære med Law i fjor - er overlykkelig over at datteren nå skal få møte sin berømte far.

- Hun har skrytt av at Jude ringte i julen for å arrangere et besøk i løpet av få uker, sier en av dem til avisen.

Burke skal ifølge vennene også håpe på å blåse nytt liv i forholdet til Law, og være villig til å flytte med datteren til London for å få fart på sakene.

Men Samanthas venner tviler på at Jude - som de siste ukene har blitt sett stadig oftere med eks-forloveden Sienna Miller - er interessert i noen ny romanse med sin tidligere elskerinne.

- Hun sa til oss at de vil bli sammen igjen, men jeg tror han bare vil ta ansvar for sin nye baby, sier kilden til News Of The World.

Jude Law har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene om forholdet til sin nye datter.

LES OGSÅ: Skandaleåret fra A til Å