<strong>SUKSESS:</strong> Nikki Blonsky gjorde i 2007 suksess sammen med John Travolta (t.v.) i filmen «Hairspray». Foto: filmweb
SUKSESS: Nikki Blonsky gjorde i 2007 suksess sammen med John Travolta (t.v.) i filmen «Hairspray». Foto: filmweb Vis mer

Nå vasker hun gulv for å overleve

Fire år etter at hun spilte mot John Travolta er livet snudd på hodet for den unge «Hairspray»-stjernen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I 2007 gjorde skuespilleren Nikki Blonsky (24) suksess sammen med stjerner som John Travolta, Zac Efron og Christopher Walken i musikalfilmen «Hairspray».

Men årene etter hit-rollen har vært preget av motgang for Blonsky, som i mangel av lukrative rolletilbud har fått problemer med å betale regningene.

Nå har 24-åringen tatt seg jobb i en frisørsalong for å få endene til å møtes, ifølge Radaronline.com.

Jobben hos frisøren Superstar Hairstylists i hennes hjemby Great Neck, Long Island, består ifølge av overraskete kunder blant annet av å rengjøre gulvene, og å legge make-up på de som ønsker det.

Blonsky sier på sin Twitter-side at hun ikke har gitt opp drømmen om en Hollywood-karriere, og samtidig toner hun selv ned gulvvasken i jobben.

- Det er sant at jeg jobber for Superstar som en make-up artist og jeg er stolt over å jobbe og å hjelpe med å betale regninger. Men jeg vil aldri miste fokuset på drømmene mine, skriver hun.

Ifølge nettsiden Imdb.com er Blonsky for tiden involvert i ett filmprosjekt, dramaet «The English Teacher», som blant annet har «Boogie Nights»-skuespilleren Julianne Moore på rollelisten.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Brad Pitt fant Angelina på badgulvet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer