Nå valser de for seier

Fredag kan det bli trangt på parketten. Ikke minst fordi Steffen Tangstad er med...

KAN HAN VINNE? Ikke blant dommerne, men tydeligvis populær hos TV-seerne! Steffen har klart overgangen fra canvas til parkett! Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
KAN HAN VINNE? Ikke blant dommerne, men tydeligvis populær hos TV-seerne! Steffen har klart overgangen fra canvas til parkett! Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Konkurransen tilspisser seg i "Skal vi danse?". Kun fire par gjenstår, og fredag er det duket for en spennende aften - da alle parene skal kaste seg ut i en dans de ikke har fremført tidligere.

I tillegg skal de fire gjenværende parene danse wienervals samtidig, og da gjelder det å unngå kollisjoner på parketten!

Til tross for at dommerne ikke har vært voldsomt imponerte over hans hoftebevegelser, henger Steffen Tangstad fortsatt med i dansen. Fredag skal den tidligere proffbokseren og hans dansepartner Ingrid-Beate danse engelsk vals i tillegg til den obligatoriske wienervalsen, til tonene av "Still Crazy After All These Years".

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer