KAN HAN VINNE? Ikke blant dommerne, men tydeligvis populær hos TV-seerne! Steffen har klart overgangen fra canvas til parkett! Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
KAN HAN VINNE? Ikke blant dommerne, men tydeligvis populær hos TV-seerne! Steffen har klart overgangen fra canvas til parkett! Foto: Tor Lindseth, Se og HørVis mer

Nå valser de for seier

Fredag kan det bli trangt på parketten. Ikke minst fordi Steffen Tangstad er med...

SEHER.NO: Konkurransen tilspisser seg i "Skal vi danse?". Kun fire par gjenstår, og fredag er det duket for en spennende aften - da alle parene skal kaste seg ut i en dans de ikke har fremført tidligere.


I tillegg skal de fire gjenværende parene danse wienervals samtidig, og da gjelder det å unngå kollisjoner på parketten!


Til tross for at dommerne ikke har vært voldsomt imponerte over hans hoftebevegelser, henger Steffen Tangstad fortsatt med i dansen. Fredag skal den tidligere proffbokseren og hans dansepartner Ingrid-Beate danse engelsk vals i tillegg til den obligatoriske wienervalsen, til tonene av "Still Crazy After All These Years".


Dommerfavoritten Kristian Ødegaard og hans dansepartner Alexandra skal danse cha cha cha til "Tres Deseos".


Tone Damli Aaberge skal danse quickstep med Tom-Erik til "Route 66".


Susann Goksør Bjerkrheims dansepartner må vise seg fra sin macho side når paret danser paso doble til "Don't Cry For Me Argentina".

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.