John Mayer og Kourtney Kardashian:

Nå uttaler sangstjernen seg om romanseryktene

Stjernene ble koblet til hverandre i desember.

ROMANSERYKTER: Spekulasjoner om at realitystjernen Kourtney Kardashian og artist John Mayer hadde funnet tonen satte fart i desember, men ingen av stjernene har omtalt den angivelige romansen før nå. Foto: NTB scanpix
ROMANSERYKTER: Spekulasjoner om at realitystjernen Kourtney Kardashian og artist John Mayer hadde funnet tonen satte fart i desember, men ingen av stjernene har omtalt den angivelige romansen før nå. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I desember oppsto det flere spekulasjoner om at artist John Mayer (41) og realitystjerne Kourtney Kardashian (40) hadde funnet tonen.

Ifølge US Weekly skal de to ha blitt observert mens de flørtet med hverandre under en GQ-fest, og et øyevitne skal ha fortalt til nettstedet at den velkjente sangeren skal ha virket svært interessert i 40-åringen.

Siden den gang har Kourtney blitt koblet til en rekke menn, og har aldri uttalt seg om romanseryktene med Mayer. Nå uttaler imidlertid artisten seg endelig om rykteflommen, noe han gjør i et nytt intervju med «Radio Andy» med Andy Cohen (50), gjengitt av People.

- Det er ikke sant. Jeg liker faktisk Kardashians, de er veldig hyggelige, svarte sangeren på spørsmål om den angivelige romansen med realitystjernen.

Hevder han «reddet» Kourtney

Videre avslører 41-åringen hva som egentlig skjedde under møtet med Kourtney i desember. «New Light»-sangeren forteller nemlig at de to traff hverandre på slutten av kvelden, og hevder at han «reddet» Kourtney fra å være med i musikkvideoen til Heavy metal-bandet The Scorpions.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer