John Mayer og Kourtney Kardashian:

Nå uttaler sangstjernen seg om romanseryktene

Stjernene ble koblet til hverandre i desember.

ROMANSERYKTER: Spekulasjoner om at realitystjernen Kourtney Kardashian og artist John Mayer hadde funnet tonen satte fart i desember, men ingen av stjernene har omtalt den angivelige romansen før nå. Foto: NTB scanpix
ROMANSERYKTER: Spekulasjoner om at realitystjernen Kourtney Kardashian og artist John Mayer hadde funnet tonen satte fart i desember, men ingen av stjernene har omtalt den angivelige romansen før nå. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I desember oppsto det flere spekulasjoner om at artist John Mayer (41) og realitystjerne Kourtney Kardashian (40) hadde funnet tonen.

Ifølge US Weekly skal de to ha blitt observert mens de flørtet med hverandre under en GQ-fest, og et øyevitne skal ha fortalt til nettstedet at den velkjente sangeren skal ha virket svært interessert i 40-åringen.

Siden den gang har Kourtney blitt koblet til en rekke menn, og har aldri uttalt seg om romanseryktene med Mayer. Nå uttaler imidlertid artisten seg endelig om rykteflommen, noe han gjør i et nytt intervju med «Radio Andy» med Andy Cohen (50), gjengitt av People.

- Det er ikke sant. Jeg liker faktisk Kardashians, de er veldig hyggelige, svarte sangeren på spørsmål om den angivelige romansen med realitystjernen.

View this post on Instagram

Have guitar will travel

A post shared by John Mayer 💎 (@johnmayer) on

Hevder han «reddet» Kourtney

Videre avslører 41-åringen hva som egentlig skjedde under møtet med Kourtney i desember. «New Light»-sangeren forteller nemlig at de to traff hverandre på slutten av kvelden, og hevder at han «reddet» Kourtney fra å være med i musikkvideoen til Heavy metal-bandet The Scorpions.

THE SCORPIONS: James Kottak, Rudolf Schenker, Klaus Meine, Matthias Jabs og Pawel Maciwoda avbildet i 2011. Foto: NTB scanpix
THE SCORPIONS: James Kottak, Rudolf Schenker, Klaus Meine, Matthias Jabs og Pawel Maciwoda avbildet i 2011. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Det som egentlig skjedde var at jeg møtte på bassisten fra The Scorpions, og han spurte om jeg ville være med i musikkvideoen deres. Jeg ble gira fordi jeg elsker The Scorpions. Så kom Kourtney Kardashian bort, og jeg sa til Kourtney «gå bort! Han er bassisten fra The Scorpions og han kommer til å prøve å få deg med i videoen», forteller Mayer.

Videre påpeker sangeren at det eneste han gjorde var å redde Kardashian fra å være med i videoen.

Nyheten om at Mayer og Kardashian hadde funnet tonen spredte seg som ild i tørt gress, og det er spesielt én ting som Mayer reagerte på i tabloidavisene.

- Den eneste delen som gjorde meg opprørt var at noen skrev at når jeg så Kourtney så sa jeg «for en uventet lykke å møte på deg», noe jeg aldri ville ha sagt. Men hvis du blir betalt for å skrive historier, og du hører på alle sangene mine og spør deg selv «hva er det neste han kan si basert på tekstene jeg nettopp har hørt?», så kan det hende at jeg kunne sagt det, men jeg sa det ikke fordi det er «super corny».

GLIPP: Kardashian-klanen får ofte mye oppmerksomhet for bildene de legger ut på sosiale medier, men detaljen på Kourtney Kardashians Instagram-bilde fikk virkelig folk til å sperre øynene opp. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Video: Emilie Rydning Vis mer

Redd for Kris Jenner

Det ser uansett ikke ut til at den verdenskjente sangeren kommer til å date noen fra Hollywood-verdenen med det første. Han fortalte nemlig til Andy Cohen at han har lagt dating av andre stjerner bak seg.

I intervjuet viste det seg også at det ikke bare er Kourtney Kardashian som John Mayer har truffet i Kardashian-klanen. Han har også møtt Kris Jenner (63), som artisten selv beskriver i intervjuet som en svært mektig kvinne i Hollywood.

- Jeg er litt redd for henne. Hun er en slags Suge Knight-karakter. Suge Knight og jeg pleide å ha forskjellige rom i samme studio, og min regel om Suge Knight var at jeg ikke skulle la ham legge merke til meg, forteller Mayer, og påpeker at han heller ikke vil bli lagt merke til av Kris Jenner.

- Hun kan ende meg, spøkte artisten.

Verner om kjærlighetslivet

Etter at spekulasjonene om Kourtney og John fikk fart på seg i amerikanske medier like før jul, har førstnevnte som tidligere nevnt blitt koblet til flere menn i etterkant.

Til tross for at 40-åringen verner godt om kjærlighetslivet sitt etter bruddet med Younes Bendjima i august i fjor, spekuleres det stadig i om hun har funnet kjærligheten på ny.

NY MANN? Etter at disse bildene av Kourtney Kardashian ble tatt spekulerte fansen heftig på om hun hadde funnet seg en ny flamme. Foto: NTB Scanpix
NY MANN? Etter at disse bildene av Kourtney Kardashian ble tatt spekulerte fansen heftig på om hun hadde funnet seg en ny flamme. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I januar ble hun blant annet fotografert sammen med en «mystisk mann» som viste seg å hete Dakota Duron, noe som ble starten på en stor rykteflom om at 40-åringen hadde fått seg ny kjæreste. Det så ikke ut til å vare, da Kourtney angivelig har fått et godt øye til en helt annen fyr den siste tiden.

Rettere sagt 43 år gamle Travis Barker, kjent fra rockebandet Blink 182, ifølge Radar Online.

- Helt siden Kourtney ble singel, har de kommet stadig nærmere hverandre, til et punkt hvor han overnatter hos henne i skjul, sa en kilde til nettstedet.

HEFTIGE SPEKULASJONER: Den siste tiden har Travis Barker og Kourtney Kardashian blitt observert stadig oftere sammen. Det har resultert i rykter om en potensiell romanse. Foto: NTB Scanpix
HEFTIGE SPEKULASJONER: Den siste tiden har Travis Barker og Kourtney Kardashian blitt observert stadig oftere sammen. Det har resultert i rykter om en potensiell romanse. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kourtney og Barker skal ha vært venner i en årrekke, og den siste tiden skal de ha fått et svært godt øye til hverandre, men de har begge hevdet at de bare er nettopp gode venner.

- Travis har tilsynelatende alltid vært interessert i Kourtney, men ble alltid satt til side mens Kourtney oppfylte sine «boy toy»-fantasier, sa kilden videre og fortsatte:

- Men nå er Kourtney klar for å utforske ting. Hun har virkelig falt for ham.

LES OGSÅ: Datteren (6) vekker reaksjoner med Gucci-sko på skolen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer