Nå troner hun øverst på iTunes

På fredag røk hun ut av Idol, søndag kom hun på 1.plass på iTunes. Det har fått Davy Wathne til å hylle 16-åringen på Twitter!

1.PLASS: Men søndag kom en gledelig nyhet: Astrid versjon av låta gikk rett til topps på den norske iTunes-lista. Foto: Stella Pictures
1.PLASS: Men søndag kom en gledelig nyhet: Astrid versjon av låta gikk rett til topps på den norske iTunes-lista. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: På fredag røk Astrid Smeplass (16) ut av «Idol» - til tross for favorittstempel - noe som fikk dommerne til å se rødt

Etter sjokk-exiten trillet det saftige gloser ut av munnen på ellers så blide dommer Tone Damli (25), noe hun beklaget via Seoghør.no senere samme kveld.

Men nå kan 16-åringen juble, for hun ligger nemlig på toppen av den norske iTunes-lista, foran artister som Daft Punk og Pharrell, Pink og PSY.

«1.plass på iTunes! WIHUUU! #shattered #idolnorge #smelieber», tvitret en overlykkelig Smeplass, og fikk støtte av TV 2s sportsanker Davy Wathne (63):

«Vel fortjent! You can't keep a good girl down! Dette snur du til noe positivt, til en triumf!».

Kritikken har haglet mot dommerne denne helgen, på bakgrunn av deres noe kraftig reaksjon på at det var Astrid Smestuen som røk, og ikke Astrid Sugaren (17).

«En må ikkje glømme at dette er unge, sårbare mennesker som har sitt livs opplevelse, å trå varsomt blir ekstra viktig. Dommernes oppgave nå er å være ærlige, men også lojale og støttende til de som går videre», skriver en av debattantene som raser mot dommerne på Seoghør.nos egen Facebook-side.

Smeplass hadde den siste tiden ligget på topp på bettinglistene til Unibet i kategorien «Denne personen vinner Idol», men måtte altså innse at slaget var tapt fredag kveld.

LES OGSÅ: «Idol»-Eirik hyller dommerne
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer