- Nå trenger vi en pause fra hverandre

«Farmen»-deltakerne om livet etter TV-innspillingen.

SEOGHØR.NO: I sesongens nest siste episode av TV 2-programmet «Farmen 2012» ble det klart at Ingvild Skare Thygesen (19), Endre Aabrekk (27) og Joar Søhoel (28) møtes til semifinaledyst i finalesendingen, som sendes førstkommende søndag.

Etter å ha tapt i hinderløypekonkurranse og siste del av gårdskonkurransen ble det Jon Lundemoen (28), Marianne Otterlei (24) og Ragnhild Ouren (31) som måtte innse at slaget var tapt i midtveis i finaleuken.

I oktober møtte Seoghør.no flere av deltagerne i forbindelse med finaleinnspillingen i Fagernes. Den gang innrømmet "Farmen"-Jon at det var deilig å komme seg vekk fra gården.

- Det er helt utrolig å komme ut derifra, og gjøre normale ting igjen. Det er helt uvirkelig. Man har levd i den kompakte bobla, og plutselig så sprekker den, sa han da.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Jon mener at han har han funnet venner for livet under innspillingen av reality-serien. Han legger likevel ikke skjul på at man trenger tid til å få ting på avstand etter en så stor påkjenning som «Farmen» har vært.

- Akkurat nå har jeg ikke behov for å forholde meg til noen der inne, men Ragnhild - som har vært med meg fra dag én av - er en person jeg kommer til å være mye med framover. Men jeg tror at vi trenger en pause fra hverandre nå. Jeg trenger å komme tilbake til hverdagen min, og så tar jeg opp tråden igjen etterpå, sier han videre.

Se intervju med Jon Lundemoen og Kristina Myrseth Moe om tiden rett etter «Farmen» i videoen øverst i saken!

VINN FLOTTE PREMIER - SE VÅR JULEKALENDER HERLES OGSÅ: Jon Lundemoen brøt med faren som 17-åring