<strong>ROET NED:</strong> Geir Kvarme og ektemannen Sebastian dukket opp på sommershowet til Inger Lise Rypdal i Tønsberg for å kose seg etter alt styret den siste tiden.  Foto: Tor Lindseth
ROET NED: Geir Kvarme og ektemannen Sebastian dukket opp på sommershowet til Inger Lise Rypdal i Tønsberg for å kose seg etter alt styret den siste tiden. Foto: Tor Lindseth Vis mer

- Nå trenger vi å slappe av

Med en turbulent tid bak seg får skuespiller Geir Kvarme og ektemannen Sebastian endelig tid til å roe ned og nyte feriedagene i Norge.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Se og Hør møtte Geir Kvarme (48) og ektemannen Sebastian på sommershowet til Inger Lise Rypdal «Inger Lise elsker 70-tallet» i Tønsberg onsdag. Endelig fikk de to et avbrekk fra saken som har rast i mediene de siste ukene.

- Nå trenger vi å slappe av, sier Geir Kvarme til Se og Hør. 


I sommer skal de bruke tiden hjemme i Norge, blant annet på hytta i Tjøme. De to familiefedrene hadde ordnet barnevakt for anledningen.

- Jeg digger Inger Lise. Nå gleder vi oss, sa Kvarme før showet.

Paret giftet seg for fem år siden, og året etter kom tvillingene Nola og Anna. Tvillingdøtrene, som nå er fire år gamle, er født av surrogatmor i USA. 

Men da paret i likhet med flere titalls norske surrogatfamilier fikk brev fra Skattedirektoratet med beskjed om at de begge ikke kan være foreldre til døtrene, fordi et barn ifølge barneloven, ikke kan ha to fedre, valgte paret å stå fram med sin historie i VG. Paret fryktet at deres barns juridiske rettigheter sto i fare. Saken har vakt voldsom oppmerksomhet i ettertid. 

- Myndighetene sier at vi begge ikke kan være foreldre til våre barn, men de sier ingenting om løsningen, har Kvarme tidligere uttalt til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Redd for å bli «slettet» som pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer