Nå trener hun tre timer om dagen!

Den norske TV-stjernen har fått ny jobb, og innser at noe må gjøres.

EXIT MTV: - Jeg har gått fra MTV nå, og har sagt til dem at jeg kan steppe inn som vikar om de trenger og så lenge min nye jobb lar meg gjøre det, sier Johanna, som her er avbildet med ektemannen Vince. Foto: Anders Myhren/Seoghør.no
EXIT MTV: - Jeg har gått fra MTV nå, og har sagt til dem at jeg kan steppe inn som vikar om de trenger og så lenge min nye jobb lar meg gjøre det, sier Johanna, som her er avbildet med ektemannen Vince. Foto: Anders Myhren/Seoghør.no Vis mer
SEHER.NO:  Gjennom TVNorge-programmet «Ja, vi elsker Hollywood» har norske TV-seere i flere uker fått følge livet til blant annet den tidligere MTV-medarbeideren Johanna Grønneberg Mesa (30). Til Seher.no avslører nå Johanna at hun er ferdig i kanalen.

Nå er det en helt annen jobb som gjelder for 30-åringen.

- Jeg har gått fra MTV nå, og har sagt til dem at jeg kan steppe inn som vikar om de trenger, og så lenge min nye jobb lar meg gjøre det, forteller Johanna Grønneberg Mesa, som ennå ikke kan røpe hva hennes nye jobb består i, til Seher.no.
 
TV-stjernen, som de siste ukene har vært omgitt av graviditetsrykter, legger dog ikke skjul på at hverdagen har vært noe slitsom den seneste tiden.

- Slike ting tar vanvittig lang tid her borte, og ja, det er ganske slitsomt å være del av en sånn karusell. Jeg har bare lyst til å jobbe jeg, men det er så mye politikk, kontrakter og forhandlinger at jeg er jo snart blir 40 før vi kommer i mål, sier hun lattermildt.

I «Ja, vi elsker Hollywood» har man blant annet sett at Johanna av MTV har blitt «pushet» til å utfordre sin egen stil. Selv mener hun derimot at dette har vært en nyttig erfaring å ta med seg videre.

- Jeg syntes det var veldig gøy å prøve forskjellige stiler, og jeg skulle ønske at jeg var en som turte å prøve ut litt nytt når det kommer til hår og sminke og sånt. Men jeg blir så vant med en ting som jeg synes funker at jeg ikke vil teste ut noe annet engang selv om det kan vise seg å være bedre. Jeg er litt kjedelig sånn, mener Johanna Grønneberg Mesa, som nå er inne i en hard treningsperiode.

Årsaken er enkel: Hennes nye, hemmelige jobb...

- Jeg trener som fy. For jeg har innsett at noe må gjøres, spesielt i min nye jobb. Og da er jeg fast bestemt på at jeg skal trene meg i form og ikke slanke meg. Derfor trener jeg nå nesten tre timer hver dag. Phu... hvis jeg bare får større legger og ikke noe mindre mage av det så gir jeg opp.

- Hva med norsk TV etter hvert...?

- Jeg fått noen hyggelige tilbud om å fortsette på skjermen i Norge også, så da kommer jeg trolig til å sjokkere nordmenn med en ekstrem sixpack som slår selv Jan Thomas sin. Eller bare veldig store legger da, smiler hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

"Ja, vi elsker Hollywood" sendes på TVNorge onsdager klokka 20.30. Sjekk tv-kvelden på Seher.nos TV-guide!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg får jævlig pes for utseendet