Nå tilbringer de mer tid sammen

Robert Pattinson henger med sin utro ekskjæreste.

ANGRER: Kristen Stewart har tryglet og bedt kjæresten Robert Pattinson om tilgivelse - og nå ser det ut til at hun har fått ønsket sitt oppfylt. Foto: Stella Pictures
ANGRER: Kristen Stewart har tryglet og bedt kjæresten Robert Pattinson om tilgivelse - og nå ser det ut til at hun har fått ønsket sitt oppfylt. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at utroskapsskandalen mellom Kristen Stewart (22) og regissør Rupert Sanders (42) ble kjent i sommer, har ekskjæresten hennes Robert Pattinson (26) naturlig nok ikke ønsket å ha noe med 22-åringen å gjøre.
 
Men nå har Pattionson snudd på flisa.

Ifølge nettstedet People tilbringer paret, som hadde vært kjærester i tre år før skandalen, stadig mer tid sammen.

I en åpen pressemelding bekreftet Stewart at hun hadde vært utro, og at hun angret på smerten hun hadde påfært kjæresten:

«Handlingene mine har satt forholdet mitt til den viktigste personen i livet mitt i fare, til personen jeg elsker og respekterer mest, Rob. Jeg elsker ham, jeg elsker ham og er så utrolig lei meg».

Stewart skal ha vært langt nede etter at utroskapen ble kjent, og har tryglet kjæresten om tilgivelse. Pattinson har etter hvert innsett at han ikke kan leve uten «Twilight»-kollegaen.

- Rob ser det som at Kristen har gjort en utrolig dum feil. Etter mange lange, tårevåte samtaler har de funnet ut av det. Rob kan se hvor utrolig lei seg Kristen er og har tilgitt henne. De elsker hverandre virkelig, har en kilde tidligere uttalt.

Lykken ser altså ut til å smile for Kristen igjen, som i disse dager er til stede ved moteuka i Paris som talskvinne for Balenciaga, til tross for at Pattinsons venner ikke ønsker å se ham såret igjen:

- De sier til han at det beste for ham hadde vært å få litt tid for seg selv, men de fleste tror at de kommer til å bli et par igjen - kanskje så tidlig som når promoen til «Twilight Breakin Dawn Part 2» starter.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kristen Stewarts mor har også blitt singel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer