TELLER KALORIER: Kate Hudson er ikke fornøyd med sin egen kroppsfasong. Nå passer hun godt på hva hun spiser, og trener mye, for å få bort de ekstra kiloene.
TELLER KALORIER: Kate Hudson er ikke fornøyd med sin egen kroppsfasong. Nå passer hun godt på hva hun spiser, og trener mye, for å få bort de ekstra kiloene.Vis mer

- Nå teller jeg kalorier

Filmskjønnheten vil tilbake til sin opprinnelige form.

SEHER.NO: Kate Hudson (32) er ikke i like god form som hun tidligere har vært. Kanskje brystforstørrelse-ryktene bare var fett, og ikke silikon, spekulerer Perez Hilton.

Filmskjønnheten lot seg selv forfalle, for rollen i filmen «The Killer Inside Me». Det ble krevd at hun måtte se ut som om hun var i dårlig form, og dermed måtte den eller sylslanke stjernen legge på seg flerfoldige kilo.

Men nå er Hudson klar for å komme tilbake til sin opprinnelige form.

- Jeg har startet å telle kalorier, og det fungerer kjempebra, sier hun til David Letterman.

Og da talkshowverten prøvde å få henne til å spise en vaffel, så nektet hun tvert.

- Det er så mye smør. Hvilket smør har du brukt? Jeg vil virkelig ikke spise det der. Bare tre biter av den der tilsvarer jo noe sånt som hundre kalorier.

Bloggeren Perez Hilton, ser ikke lyst på det forestående vekttapet.

- Jeg synes du ser mye sunnere ut nå. Jeg foreslår at du ikke slanker deg for mye. Du ser ut som et skjelett når du er supertynn, skriver han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Dette kunne endt i katastrofe!