<strong>MOTTOK HÅNDSKREVET BREV:</strong> Mel B og Stephen Belafontes barnevakt gjennom flere år, Lorraine Gilles, har nå saksøkt førstnevnte. Brevet til høyre er ett av dokumentene hun har levert inn til domstolen i Los Angeles, og skal være et håndskrevet brev fra Spice Girls-stjerna, hvor hun roser Gilles for sin innsats hos familien gjennom åra. Foto: NTB Scanpix / REX / Shutterstock
MOTTOK HÅNDSKREVET BREV: Mel B og Stephen Belafontes barnevakt gjennom flere år, Lorraine Gilles, har nå saksøkt førstnevnte. Brevet til høyre er ett av dokumentene hun har levert inn til domstolen i Los Angeles, og skal være et håndskrevet brev fra Spice Girls-stjerna, hvor hun roser Gilles for sin innsats hos familien gjennom åra. Foto: NTB Scanpix / REX / Shutterstock Vis mer

Barnepiken til Mel B og Stephen Belafonte:

Nå tar Mel Bs barnevakt saken i egne hender

Lorraine (26) trodde hun hadde kapret drømmejobben hos et av Hollywoods største kjendispar. Så startet marerittet.

Publisert

(Seoghør.no): Den tyske barnepiken Lorraine Gilles (26) har lenge stått i skyggen av den offentlige skittentøyvasken mellom Spice Girls-stjernen Melanie Brown (41) og filmprodusenten Stephen Belafonte (41).

Den siste tiden har enda mer informasjon om parets bisarre forhold kommet til overflaten. Mange av detaljene støtter påstander om at barnepiken langt på vei er en av årsakene til ekteparets skilsmisse, som ble gjort kjent i mars i år.

Havnet i kryssilden

Nå mener imidlertid Lorraine Gilles at hun sitter på informasjon som kan motbevise dette.

Selv om 26-åringen lenge har gått under radaren, blir navnet hennes i disse dager smurt utover avisforsidene i britisk og amerikansk presse.

Ifølge avisen Independent har Lorraine nemlig gått til søksmål mot Mel B, i et forsøk på å «sette en stopper for løgnene og ryktene» som stjernen angivelig sprer. Lorraine har også et ønske om at 41-åringen «skal holde seg unna henne» en gang for alle.

<strong>- RYKTESPREDNING:</strong> Mel B og Lorraine Gilles skal tidligere ha hatt et svært intimt forhold. Begge har imidlertid nå gått hardt ut mot hverandre, med svært sjokkerende påstander. Foto: NTB Scanpix
- RYKTESPREDNING: Mel B og Lorraine Gilles skal tidligere ha hatt et svært intimt forhold. Begge har imidlertid nå gått hardt ut mot hverandre, med svært sjokkerende påstander. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fra tidligere er det kjent at Melanie Brown (41) la fram påstander om at ektemannen skal ha mishandlet henne i løpet av ekteskapet, og tvunget stjernen til å ha sex med andre kvinner. Anklagene er gjentatte ganger blitt avvist av Stephen. Paret skal også ha deltatt i orgier, som angivelig er fanget på film.

Gruppesex

Nå kommer det fram at én av kvinnene ekteparet skal ha hatt seksuell omgang med, er nettopp barnepiken. I det 128 sider lange søksmålet forteller Lorraine omsider sin side av saken, og går i detalj om hva som egentlig skal ha foregått bak lukkede dører.

<strong>NÆRT FORHOLD:</strong> Stephen Belafonte, Melanie Brown og Lorraine Gilles skal ha hatt sex med hverandre jevnlig. Nå er det imidlertid en isfront mellom trioen. Foto: NTB Scanpix
NÆRT FORHOLD: Stephen Belafonte, Melanie Brown og Lorraine Gilles skal ha hatt sex med hverandre jevnlig. Nå er det imidlertid en isfront mellom trioen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

26-åringen tok seg av Mel B og Stephen barn i flere år. I rettsdokumentene, som blant annet Independent sitter på, forklarer Lorraine at hun «sporadisk hadde sex med Mel B, og at de noen ganger hadde sex flere ganger i uken».

Mel B har tidligere ytret påstander om at Lorraine og ektemannen hadde en affære bak hennes rygg, noe 26-åringen slår hardt tilbake mot i søksmålet. Hun forklarer at hun kun hadde samleie med Stephen når Mel B selv inviterte ham til å være med i akten.

- Seksuelt forhold

I søksmålet slår Lorraine hardest tilbake mot Mel Bs anklager om at hun skal ha hatt en affære med Stephen, blitt gravid med hans barn, for så å ha tatt en abort, slik artisten tidligere har hevdet.

<strong>OFFENTLIG SKITTENTØYVASK:</strong> Stephen Belafonte har stått på sitt og avvist anklagene om at han skal ha mishandlet Mel B i løpet av deres ekteskap. Foto: NTB Scanpix
OFFENTLIG SKITTENTØYVASK: Stephen Belafonte har stått på sitt og avvist anklagene om at han skal ha mishandlet Mel B i løpet av deres ekteskap. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Mitt seksuelle og profesjonelle forhold til Melanie varte i cirka syv år, frem til september i fjor. De eneste gangene jeg og Stephen hadde sex, var da Melanie instruerte ham til å gjøre det.

Lorraine erkjenner at hun på et tidspunkt ble gravid, men at dette skal ha skjedd med en annen mann i forbindelse med en bytur.

- På dette tidspunktet hadde jeg ikke hatt gruppesex med Stephen på flere måneder, påstår Lorraine.

I søksmålet heter det at Mel B gjentatte ganger skal ha stått bak kamera i forbindelse med sex-opptakene, hvor Lorraine skal ha insistert på at hun synes det var ukomfortabelt å bli filmet. Hun frykter også nå at innholdet skal bli spredt på internett.

- Det vil være svært ødeleggende for meg og min familie, dersom materialet blir offentliggjort. Det er det siste jeg ønsker, heter det i rettsdokumentene.

Hun mener mange av påstandene Mel B har kommet med, bare er et spill for galleriet. Et av dokumentene som er levert inn til domstolen i Los Angeles, består blant annet av et håndskrevet brev som barnevakten angivelig skal ha mottatt fra Mel B, bare uker før sistnevnte søkte om skilsmisse.

Der takker stjernen blant annet for alt Lorraine har gjort for henne og familien.

- Løgner på internasjonalt nivå

Kort tid etter - i april - fikk Spice Girls-stjernen rettens medhold i å ilegge Lorraine besøksforbud. Årsaken skal ifølge The Telegraph ha vært at barnepiken «skal ha trakassert og plaget artisten». Den tidligere barnevakten mener imidlertid at det er hun som sitter igjen som offer i saken.

- Jeg har aktivt forsøkt å komme meg videre i livet, og bli ferdig med forholdet til Melanie. Jeg spør bare helt enkelt om at hun viser meg den samme respekten som jeg har vist henne de siste syv årene.

Nå håper hun å få en slutt på marerittet.

- Jeg føler likevel det er nødvendig å gå til søksmål, da hun nekter å la meg være i fred, og fordi hun sprer en rekke løgner om meg og mitt forhold til hennes familie på internasjonalt nivå. Det er bare for å kunne redde seg selv i skilsmisseprosessen, skriver Lorraine og informerer at hun har mottatt «utallige trusler fra hele verden på bakgrunn av Mel B sine usanne historier om henne».

Verken Stephen eller Mel B har uttalt seg om søksmålet til barnevakten. Da skilsmissen først ble kjent, og oppstyret i internasjonale medier var stort, uttalte Stephen imidlertid at han trodde ekskonen forsøkte å sverte ham.

- Jeg tror noen prøver å framstille meg som en fæl fyr, sa han den gang.

Vil ha omsorgsretten

Mel B og Stephen giftet seg i Las Vegas i 2007, etter å ha vært kjærester i knappe fem måneder. I 2014 tok paret ut separasjon, etter syv år sammen.

Senere samme år fant de imidlertid kjærligheten på ny.

Ekteparet har ett barn sammen, Madison (6), som de fikk i 2011. Ifølge New York Daily News ønsket «Scary Spice» å kjempe for full omsorgsrett for datteren like etter at skilsmissen ble kjent i år.

Brown har også to barn fra tidligere forhold, Angel Iris Murphy Brown (9) og Phoenix Chi Gulzar (17). Førstnevnte med skuespiller Eddie Murphy (55).

Melanie Brown har så langt ikke kommentert søksmålet i offentligheten.

LES OGSÅ: Robin Thicke venter barn med sin 18 år yngre kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer