Nå synger hun om kjærligheten

- Jeg har det veldig bra nå.

FORELSKET: Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie bekreftet deres forhold under filmfestivalen i Haugesund i fjor.  Foto: SCANPIX
FORELSKET: Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie bekreftet deres forhold under filmfestivalen i Haugesund i fjor. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO:  Det har gått åtte måneder siden hele Norges popprinsesse - Tone Damli Aaberge (22) og skuespillerstjernen Aksel Hennie (34) bekreftet deres forhold under filmfestivalen i Haugesund.

Og skal vi tro Tones nye låtmateriale, går forholdet fortsatt veldig bra.

Ifølge VG har nemlig popstjernen laget en singel dedikert til kjærligheten.

- Låten handler generelt om det å ikke klare å leve uten en person, at jeg og mitt hjerte har bestemt oss for at dette er kjæresten man ikke kan klare seg uten. Så kan man trekke det inn i andre sammenhenger selvsagt, sier Tone til avisen.

Den nye låten har fått den passende tittelen «I Love You», og sangfuglen innrømmer at kjærligheten og omgivelsene har en stor innvirkning på musikken hennes.

- Omgivelsene mine gjør meg til en bedre artist og en bedre person. Jeg har det veldig bra nå, forteller hun.

22-åringen avslører også at kjæresten ofte kommer med hjelpfulle råd når hun lager nytt materiale.

- Han er ekstremt god med tekst. Han er god på tekstforståelse og analyse av tekst, og viser meg at man må ha hundre prosent troverdighet når man fremfører låtene. Han gir konstruktiv kritikk og masse ros, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   

LES OGSÅ: - Bærer kjedet fra Aksel