<strong>HARSELERTE:</strong> - Jeg får ikke ro i sjelen før Wenche Foss' drapsmann sitter trygt forvart bak lås og slå, skrev NRK-kjendis Thomas Seltzer på Twitter etter Wenche Foss' bortgang. Foto: Stella Pictures
HARSELERTE: - Jeg får ikke ro i sjelen før Wenche Foss' drapsmann sitter trygt forvart bak lås og slå, skrev NRK-kjendis Thomas Seltzer på Twitter etter Wenche Foss' bortgang. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Nå synes jeg han går over streken

NRK-kjendis krenket Wenche Foss' minne. Det får venner av teaterdivaen til å reagere.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Wenche Foss' hadde så vidt fått tatt et siste farvel da NRK-kjendis Thomas Seltzer (41) la ut meldinger som av mange oppfattes som svært krenkende på nettsamfunnet Twitter. Det skriver Her og Nå.

- Håper Wenche Foss begynner å nekroblogge, skrev «Trygdekontoret»-programlederen to dager etter bisettelsen.

Men han stoppet derimot ikke der. Samme dag fortsatte han, ifølge ukebladet.

- Jeg får ikke ro i sjelen før Wenche Foss' drapsmann sitter trygt forvart bak lås og slå...

De harselerende meldingene får nå Wenches venner til å reagere. Det som skrives er usmakelig, mener de.

- Jeg synes han går over streken nå. Man skriver da heller ikke fleipende om krisen i Japan eller andre tragedier? Det er mange som blir lei seg nå, inkludert meg, sier venninne og Wenche Foss' guddatter, Mari Maurstad (54), til Her og Nå.
 
Hun får støtte av skuespiller Kari Simonsen (73).

- Det skuffer meg, og det kommer til å skuffe så mange andre. Dette er dårlig gjort, mener hun.

NRK-programlederen Seltzer har spilt i et av Norges største band gjennom tidene, «Turboneger». Han er også fast medlem av i redaksjonen som lager et av NRKs viktigste programmer, «Skavlan». Nå legger 41-åringen seg langflat.

- Jeg er en stor fan av Wenche Foss og dersom dette har blitt oppfattet som ubehagelig av familien, så beklager jeg naturligvis det, skriver han i en e-post til Her og Nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Wenche Foss angret på én ting før hun døde  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer