Kylie Jenner:

Nå svirrer surrogati-ryktene

Flere fans er overbevist om at Kylie Jenner har takket ja til å bære frem Kim Kardashians tredje barn.

GRAVIDRYKTER: Etter at det ble kjent at Kylie Jenner angivelig venter barn har flere spekulert i om Kylie muligens er surrogatmoren til sin søster Kim Kardashian. Foto: NTB Scanpix
GRAVIDRYKTER: Etter at det ble kjent at Kylie Jenner angivelig venter barn har flere spekulert i om Kylie muligens er surrogatmoren til sin søster Kim Kardashian. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Etter at nyheten om at Kylie Jenner (20) angivelig venter barn ble kjent, har spekulasjonene rundt graviditeten ikke latt seg vente.

Flere fans mener nemlig at graviditeten til Kylie passer ypperlig med ønsket til halvsøsteren Kim Kardashian (36) om et tredje barn.

Kim, som fra før av har barna Saint (1) og North West (4) med ektemannen Kanye West (40), har nemlig blitt rådet av legen til å ikke få flere barn på grunn av tidligere svangerskapsproblemer.

For kort tid siden ble det kjent at paret nå har valgt å få barn via en surrogat, og nå spekuleres det i om Kylie er deres surrogatmor.

Ifølge US Weekly skal Kylie ha fem måneder igjen til sin termin, noe som bygger under fansens spekulasjoner.

Humoristiske «memer» og bilder har blitt delt over Twitter de siste dagene hvor fansen spekulerer i om dette kan være tilfellet.

«Plot Twist: Kylie Jenner er surrogatmoren til Kim og Kanye», skriver en fan på Twitter.

«Kylie Jenner er antakeligvis ikke gravid med hennes eget barn. Hun er nok Kim og Kanyes surrogat», skriver en annen.

«Hva om Kardashian familien vil få oss til å tro at Kylie Jenner er gravid med kjæresten, men egentlig så er hun Kim Kardashian sin surrogat», skriver en tredje fan.

- Alle er veldig glade

Det var nettstedet TMZ som var først ute med å dele den gledelige nyheten om at Kylie skal være gravid.

Flere internasjonale medier var raskt ut med å hive seg på nyheten, hvor flere kilder bekreftet nyheten til People.

- Familien har visst om det en stund. Hun gleder seg veldig og det samme gjør Travis, sier en kilde nær paret til nettstedet.

- Alle er veldig glade på hennes venge. Hun har aldri vært mer lykkelig.

- Venter en liten jente

Ifølge TMZ, som først omtalte saken, er det rapperen og kjæresten til Kylie, Travis Scott (25), som er faren.

Travis skal også ha fortalt sine venner at han snart skal bli pappa til en liten jente, skriver nettstedet.

Verken Kylie eller Travis har foreløpig kommentert babyryktene, men det kommer stadig nye detaljer som setter fart i spekulasjonene.

Under en nylig jentetur til Las Vegas ble nemlig Kylie avbildet av flere paparazzier på stedet hvor det ser ut som hun skjuler en babymage under den store T-skjorta.

Saken fortsetter under bildet.

GRAVID? Disse bildene har de siste dagene satt fart på babyspekulasjonene. Er det en gravid mage Kylie forsøker å gjemmer under den store t-skjorta? Foto: NTB Scanpix
GRAVID? Disse bildene har de siste dagene satt fart på babyspekulasjonene. Er det en gravid mage Kylie forsøker å gjemmer under den store t-skjorta? Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Daily Mail var TV-stjernen i byen for å se kjæresten opptre under iHeartRadio Music Festival.

Søndag ettermiddag delte hun selv også et bilde på Instagram, der hun poserer sammen med venninnegjengen i speilet. Selv om det ikke er noen synlig babymage å se, har fansen allerede begynt å spekulere i om det er et gammelt bilde eller om hun bare holder inn magen på bildet.

Hverken Kim eller Kylie har foreløpig kommentert surrogatiryktene.

mornings :)

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

LES OGSÅ: De klarer ikke lenger å skjule kjærligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer