Kim Kardashian og Kanye West:

Nå svirrer skilsmisseryktene

- Kim er i gang med å planlegge sitt neste skritt.

- KIM VIL UT: I mai 2014 ga Kim og Kanye hverandre sine ja i en overdådig seremoni i Italia. Nå hevder UsWeekly at det to og et halvt år lange ekteskapet kan gå mot slutten. Foto: NTB Scanpix.
- KIM VIL UT: I mai 2014 ga Kim og Kanye hverandre sine ja i en overdådig seremoni i Italia. Nå hevder UsWeekly at det to og et halvt år lange ekteskapet kan gå mot slutten. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For to uker siden kom nyheten om at rapperen Kanye West (39) var innlagt på sykehus og derfor måtte avlyse en rekke fremtidlige konserter.

Årsaken bak innleggelsen skal ha vært artistens mentale helse, og under oppholdet skal han ha blitt behandlet for utmattelse.

Kanyes kone, TV-stjernen Kim Kardashian (36), har selv holdt seg unna kameraene siden hun ble ranet i Paris i oktober, men da hun fikk den dramatiske beskjeden hastet hun til ektemannens sykeseng.

Onsdag skriver derimot UsWeekly at to og et halvt år etter eventyrbryllupet har Kim fått nok.

- Hun vil skilles, hevder en venn, som videre forteller at reality-stjernen ikke har hastverk med å levere inn skilsmissepapirene, men at hun er i gang med å planlegge sitt neste skritt.

- Det vil ta litt tid før hun kan gjøre noe, men hun vil ikke fortsette ekteskapet, sier vennen, som også påstår at Kim prøver å bygge en sak for å få full omsorgsrett for deres felles barn North (3) og Saint (1).

Saken fortsetter under bildet.

TØFFE TIDER: Både Kim og Kanye har hatt noen tøffe måneder etter overfall og sykehusinnleggelse. Foto: NTB Scanpix.
TØFFE TIDER: Både Kim og Kanye har hatt noen tøffe måneder etter overfall og sykehusinnleggelse. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Bor i separate hjem

Tidligere denne uken hevdet også UsWeekly at Kanye og Kim ikke har bodd under samme tak etter at rapperen ble skrevet ut fra sykehuset.

- Hun er redd for å ha barna rundt Kanye, fortalte samtidig en familievenn til People.

Da Kim besøkte Kanye daglig på sykehuset skal hun ikke hatt med seg barna North (3) og Saint (1) på besøkene, selv om sykehuset tillot det.

- Barna har ikke besøkt ham. Kim har vært der, fortalte en kilde nær familien.

Ifølge UsWeekly bor Kanye for tiden i et leid hjem i Los Angeles hvor han fremdeles mottar behandling etter at han ble utskrevet fra UCLA Medical Center, mens Kim og barna befinner seg i parets mansion i Bel Air.

- Kim er veldig beskyttende ovenfor barna og ønsker ikke å ha Kanye rundt dem akkurat nå, forklarer vennen til bladet.

Saken fortsetter under bildet.

SMÅBARNSFORELDRE: Her er duoen med barna Saint og North på hver sin arm. Foto: Scanpix.
SMÅBARNSFORELDRE: Her er duoen med barna Saint og North på hver sin arm. Foto: Scanpix. Vis mer

Likevel skal ikke tobarnsmoren ha stengt rapperen fullstendig ute av familien. Bare timer etter at Kanye ble utskrevet fra sykehuset deltok han i sønnens bursdag arrangert av kona.

UsWeeklys kilde sier at Kim ikke kommer til å ta et endelig valg før Kanye er helt frisk igjen. Frem til da vil hun være «en støttende kone».

- Hun bryr seg om Kanye og er lettet over at han får den hjelpen han trenger, men hun har følt seg fanget en god stund, sier vennen, ifølge bladet.

Kim Kardashian og Kanye West har foreløpig ikke kommentert påstandene.

Hvis bruddryktene stemmer blir dette Kims tredje skilsmisse.

Hun har tidligere vært gift med plateprodusenten Damon Thomas fra 2000 til 2004, og i 2011 søkte Kim om skilsmisse fra basketball-proffen Kris Humphries (31) etter kun 72 dagers ekteskap.

LES OGSÅ: Khloe Kardashian hetses på grunn av sin nye kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer